• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gökhan Gönül nihayet kararını verdi!

Yeniakit Publisher
2016-05-26 01:16:00 -
Gökhan Gönül nihayet kararını verdi!

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Gökhan Gönül, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın vereceği 3 yıllık 6.5 milyon Euro'yu kabul edecek.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Gökhan Gönül cephesinde çok ilginç gelişmeler olurken, yarınki Türkiye Kupası finali sonrasında bomba patlayabilir. İşte Gökhan Gönül transferindeki tüm detaylar ve son durum raporu:

1 - F.BAHÇE'DEN ÜÇ YILA 6.5 MİLYON

F.BAHÇE: Gönül ile ilk temas Ali Yıldırım aracılığı ile kuruldu. Sözleşmesi biten yıldıza üç yıllık yeni anlaşma önerildi. Rakam ise maç başı ve bonuslarla birlikte her şey dahil ilk iki yıl için 2.5 milyon Euro, son yıl için de 1.5 milyon Euro. Yani Fener'in teklifi üç yıl için 6.5 milyon Euro. Ancak yıllık 2.166 milyon Euro'ya gelen bu teklif masaya resmen konulmadı.

2 - KARTAL 2.5 DAHA FAZLA VERİYOR

BEŞİKTAŞ: Önce Başkan Fikret Orman, "Gökhan Gönül'ü istiyorum" dedi. Sonra Şenol Güneş, TV360'ta Telegol'e aynı cümleyi tekrarladı. Yani Beşiktaş'ta Gönül'ü istemeyen yok. Hatta Ahmet Nur Çebi'nin menajer Ahmet Bulut'la 3 yıllık el sıkıştığı iddia ediliyor. Beşiktaş, Gökhan'ın F.Bahçe ile vedalaşmasını bekliyor ve 3 yıl için her şey dahil 9 milyon Euro veriyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

3 - MENAJERDEN İMZA PARASI ATAĞI

AHMET BULUT: Bu transferin bir de menajer ayağı var. Gökhan, Ahmet Bulut ile çalışıyor ve F.Bahçe, iç transferde oyuncularına, "Menajersiz gelin" şartı koştu. Döviz kuru sabitleme, maç başını da galibiyete ve beraberliğe göre ayarlama dönemi başlattı. Menajer Ahmet Bulut, karşı atağa geçti ve 1.5 milyon Euro imza parası istemeyi Gökhan Gönül'e teklif etti. Gönül'ün bu konudaki tavrı ise henüz netleşmiş değil.

4 - YERLİ FUTBOLCULARDAN BASKI VAR

ARKADAŞLARI: Bu transferin bir de F.Bahçeli oyuncular ayağı bulunuyor. Mehmet Topal ve Caner Erkin ile birlikte sözleşmesi biten Gökhan Gönül'e birçok arkadaşı, "Dedikodu çok çıkıyor ama sen hiçbir şeye aldırış etme. Takımda kal, F.Bahçe'nin efsanesi ol" baskısı yapıyor. 2007'de F.Bahçe'ye gelen Gökhan Gönül'e takımdaki diğer oyuncular, "Jübileni burada yap" önerisi getirirken baskı her geçen daha da gün artıyor.

5 - BAŞKAN ADIM ATSA İMZAYA HAZIR

GÖKHAN GÖNÜL: Bugüne kadar hakkında çok iddia ortaya atıldı ancak o, "Hiçbir takımla görüşmedim, anlaşmadım" açıklaması yaptı ve transferiyle ilgili hep kulübü ile görüşeceğini işaret etti. Kupa finali sonrası resmi teklifi bekliyor. 6.5 milyon Euro'ya da sıcak bakıyor. Ancak Başkan Aziz Yıldırım'dan sıcak davranış bekliyor. İddiaya göre Gökhan'a Yıldırım, sıcak adım atsa, boş mukaveleye bile imza atmaya hazır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23