• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gladyo; Kılıçdaroğlu, Sarraf ve FETÖ eli ile Türkiye’ye operasyona kalkıştı

Yeniakit Publisher
2017-12-06 02:44:01 - 2017-12-06 02:44:01
Gladyo; Kılıçdaroğlu, Sarraf ve FETÖ eli ile Türkiye’ye operasyona kalkıştı

Araştırmacı Yazar İsmail Nacar, ABD’de kurgulanan sözde davanın Türkiye’ye yönelik büyük bir operasyon olduğuna dikkat çekti.

ÇINAR DEMİR / ANKARANacar, “Gladyo; başta FETÖ olmak üzere, Sarraf’ı ve Kılıçddaroğu’nu kullanarak Türkiye’ye uluslararası bir operasyon yapmaya çalışıyor” dedi. İyi Parti Milletvekili Nuri Okutan’ın Sarraf ile ilgili açıklamasının FETÖ ağzı ile yapıldığını belirten İsmail Nacar, “17-25 operasyonunu düzenleyen FETÖ, taktik olarak Sarraf’ı, İran ajanı olarak ilişkilendirmeyi uygun gördü. İyi Parti yetkililerine hatırlatmak isterim ki FETÖ’nün bu oyununa alet olmak gülünçtür. Sarraf kendi çıkarı için hareket eden biridir. Sarraf ve FETÖ ilişkisi tüm dünyanın gözü önünde cereyan ederken böyle bir açıklama yapmak gülünç duruma düşmektir. Bu dava ile asıl hedef Türkiye ve İran’dır” şeklinde konuştu.

SARRAF OLAYI PLANLI BİR GLADYO İŞİ

Sarraf davasının Gladyo eli ile Türkiye’ye yönelik bir kumpas davasına dönüştürülmeye çalışıldığını belirten araştırmacı yazar İsmail Nacar, “ABD’deki dava 17-25 projesinin devamıdır. 17-25, Baykal’a yapılan operasyon, MHP’li vekillere yapılan operasyon bunların hepsi Gladyo eli ile FETÖ’ye yaptırılmıştır. Sarraf’ın bu para işlerinin hepsini CIA organize etti. ABD’de görülen sözde davada sunulan delillerin ise CIA’nın organize ettiğini kesin olarak biliyorum. Bu Sarraf kendi çıkarını düşüren bir adam. ‘Erdoğan’ın adını verirsen kurtulursun’ diyerek bununla anlaştılar. Sarraf’ı burada kalırsan İran’ın suikastına kurban gidersin diye ABD’ye gönderdiler, orada da bir bir istediklerini söyleterek Türkiye’ye yönelik algı operasyonu oluşturuyorlar. Bu şahsın buradan götürülmesi tamamen planlı bir Gladyo işiydi” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU, GLADYO’YA HİZMET EDİYOR

Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı sözde belgelerin bir plan ve proje dahilinde olduğunu dile getiren Nacar, “Recep Tayyip Erdoğan’ın devreden çıkarılması projesinde, Gladyo açıkça CHP’yi ve Kılıçdaroğlu’nu kullanıyor. Bu unsurların bir kısmı CIA ile beraberdir. Bunun başında da FETÖ gelir. Kılıçdaroğlu’nun muhalefet yapmak adına açıkladığı sözde belgeler ile Gladyo’ya hizmet ediyor. Bu belgeleri CIA veriyor, bu da kendine göre muhalefet yapmak adına bunları kullanıyor” görüşlerini ifade etti.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23