• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Giresun'da terör operasyonu devam ediyor

Yeniakit Publisher
2016-10-01 17:55:00 -
Giresun'da terör operasyonu devam ediyor

Giresun'un Çanakçı ilçesi kırsalında bu sabaha karşı yaşanan sıcak temasın ardından kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.

Jandarma Özel Operasyon Birliği ile Giresun İl Jandarma Komutanlığı Özel Hareket Tabur Komutanlığına bağlı birlikler, Çanakçı kırsalında karadan ve havadan arama tarama faaliyetlerini sürdürüyor.

Öte yandan bölge halkı da askerlerin arama tarama faaliyetlerine destek veriyor.

Kuşköy köyünde yaşayan Menderes Köçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, çatışma haberini aldıktan sonra köylüler olarak askerlere yardım etmek için ormanlarda teröristleri aradıklarını belirterek, "Her zaman askerimizin yanındayız. Burada hainlere yer yok. Arkadaşlarımızla arazideyiz. Bu gece de bekleyeceğiz. Bulmadan bize rahat yok. 3 gün 5 gün neyse onları bulup, ondan sonra rahat uyku uyuyacağız. Türkiye Cumhuriyeti bizimdir, bizim kalacak" dedi.

Halil Cındık ise gece saat 02.30 sıralarında 5 kişilik terörist grubunun evinin önünden geçtiğini gördüğünü ve durumu jandarmaya haber verdiğine değinerek, "Karadeniz Bölgesini bozmaya çalışan hainlere iyi ders veriyoruz. Buralar üzerinde emelleri olanlara müsaade etmeyeceğiz. Vatandaş olarak üzerimize ne düşüyorsa yerine getireceğiz. Kimse hiç bir zaman Türkiye Cumhuriyetinin üzerinde olamaz. Karadeniz'i bozarsak, Türkiye'yi bozarız sevdasını akıllarından çıkarsın o hainler. Kesinlikle bu bölgede barınamayacaklar." ifadesini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23