• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gideceğin yer çıkmaz sokaktır

Yeniakit Publisher
2017-06-27 05:48:00 -
Gideceğin yer çıkmaz sokaktır

Bayramlaşma programlarına Erzurum ile devam eden Başbakan Yıldırım, CHP’nin sözde ‘adalet’ yürüyüşünü bir defa daha eleştirdi: “Bakın buradan söylüyorum. FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş milli bir yürüyüş değildir. Sayın Kılıçdaroğlu, bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ’cülerle gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır!”

Baba ocağı Erzincan’ın ardından Erzurm’a geçen Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nca Kent Meydanı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Buradaki konuşmasında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözde ‘adalet’ yürüyüşüne değinen “Sayın Kılıçdaroğlu, bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ’cülerle gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır” dedi. Türkiye’nin bu yıl erken bayramı 16 Nisan’da yaşadığını söyleyen Yıldırım, 16 Nisan’ın vesayetlerin son bulduğu, millet iradesinin hakim olduğu bir demokrasi zaferi, milletin zaferi olduğunu söyledi. Yıldırım, “Bu zaferin en yüksek noktasında da büyükşehirler içinde dadaşlar diyarı Erzurum vardır. Yüzde 75... Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

BİZ MİLLETLE YÜRÜRÜZ

Terör örgütlerinin, Türkiye’nin kazanımlarını yok etmek için içeride ve dışarıda işbirlikçilerinin olduğunu bildiklerini kaydeden Yıldırım, şöyle devam etti:

“Gezi’de, 17-25 Aralık’ta, 15 Temmuz’da bunu gördük. Denediler, başaramadılar. Terörü, FETÖ’yü bir maşa olarak kullandılar. Kullanmaya da devam ediyorlar. Emin olun ki bundan sonra da asla başaramayacaklar. Biz, büyük Türkiye yolunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Biz yürüyoruz. 15 yıldır yürüyoruz. Dün yola çıkanlar gibi değiliz. Biz yürüyoruz, milletle beraber yürüyoruz, millet için yürüyoruz, hizmet için yürüyoruz, Türkiye’nin aydınlık yarınları için yürüyoruz. Ana muhalefet partisi de yürümeye başlamış. Bakın buradan söylüyorum. FETÖ’cülerin, bölücülerin ayakta alkışladığı bu yürüyüş, milli bir yürüyüş değildir. Bizim yürüyüşümüz millet içindir, gelecek içindir, istikrar içindir. Sayın Kılıçdaroğlu, bu sevdadan vazgeç. Bölücülerle, FETÖ’cülerle gideceğin bir yer yok. Gideceğin yer çıkmaz sokaktır. Onun için gel milletin arasına, milletle beraber yürü, istikbal de senin olsun.”

Kardeşliğimizi bozamazlar
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Devletin birliğini, milletin kardeşliğini hiç kimsenin bozamayacağını vurgulayan Yıldırım, şunları kaydetti: “80 milyon vatan evladının kardeşliğini bozmak isteyenlere karşı mücadelemiz kesintisiz devam edecek. Zaman zaman bu alçaklar, canımızı yaksa da bizi üzse de hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklar. Binlerce yıllık kardeşliğimizi asla bozamayacaklar. 80 milyonun her daim bayram coşkusu ile kucaklaşmasını katiyen engelleyemeyecekler. Hacı Bektaş Veli’nin dediği gibi her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, birlikte Türkiye olacağız. Eğer 780 bin kilometrekare vatan toprağına sımsıkı sahip çıkarsak kardeşliğimizden taviz vermezsek, hiç kimse bize bir şey yapamaz. Birliğimizi beraberliğimiz kimse bozamaz. Yapay gündemler oluşturarak, fitne ve kargaşa çıkarmak niyetiyle kimsenin bu birliğe beraberliğe halel getirmesine asla izin vermeyeceğiz.”

Erzurumspor’u tebrik etti

Yıldırım, 15 yıldır elde edilen refah, huzur, kalkınma ve istikrar dönemini, gelecek on yıllarda da sürdüreceklerini belirtti.

Yıldırım, konuşmasında TFF birinci lige yükselen Erzurumspor’u da tebrik etti.

 
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23