• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gençler ‘Sigaraya Hayır’ dedi, ödülü kaptı

Yeniakit Publisher
2014-11-21 23:40:00 - 2014-11-22 08:27:32
Gençler ‘Sigaraya Hayır’ dedi, ödülü kaptı

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Kaymakamlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen “Sigaraya Hayır-Sağlıklı Yaşama Evet” konulu afiş yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Kaymakamlığı işbirliğiyle madde bağımlılığına karşı hayata geçirilen ‘Temiz Okul, Temiz Toplum, Çözüm Sensin’ projesi kapsamında gerçekleştirilen veli bilgilendirme seminerleri devam ediyor. Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3’üncüsü düzenlenen seminere, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcısı Sibel Güllüçayır, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oğuzhan Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da katıldı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştirerek, projenin önemine dikkat çeken Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ‘Pırıl pırıl genç bir nüfusumuz var. Bizler gençlerimizi korumak istiyoruz. Anne ve babalar olarak çocuklarımızdan ilgiyi eksik etmeyelim. Etrafımızda ilgiyi yeşertelim’ diye konuştu.

Konuşmasında, madde bağımlılığı ile mücadelede herkese iş düştüğünün altını çizen Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise, “Değerli gençler, hedef sizsiniz ve biz sizler için mücadele edeceğiz.’ diyerek, projede emeği geçenlere teşekkür etti.

Proje kapsamında ilçede ilkokul ve ortaokullar arasında gerçekleştirilen ‘Sigaraya Hayır- Sağlıklı Yaşama Evet ‘ konulu afiş yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23