• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gayrimenkul dünyası 10 Mayıs'ta bir araya geliyor

Yeniakit Publisher
2016-04-28 15:05:00 -
Gayrimenkul dünyası 10 Mayıs'ta bir araya geliyor

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) tarafından bu yıl 15.’si gerçekleştirilecek Gayrimenkul Zirvesi için geri sayım başladı. Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve önemli bir buluşma noktası haline gelen zirve bu yıl “İşimiz MeTRekare” teması ile 10 Mayıs 2016 tarihinde Raffles Hotel İstanbul’da düzenlenecek.

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER tarafından 2000 yılından bu yana gerçekleştirilen ve sektörün en önemli organizasyonu olarak nitelendirilen Gayrimenkul Zirvesi bu yıl “İşimiz MeTRekare” teması ile sektör liderlerini 15. kez aynı çatı altında toplamaya hazırlanıyor. Gayrimenkul sektörünün gündemini belirleyen zirve, zengin içeriği ve alanında uzman isimlerin katılımlarıyla yine yılın en değerli etkinliği olacak.

15 yıldır Türkiye gayrimenkul sektörünün nabzını tutan ve uluslararası bir markaya dönüşen Gayrimenkul Zirvesi’nde bu yıl da katılımcılara bilgi yüklü, geniş perspektifli ve keyifli bir program sunuluyor. Sektörü yakından ilgilendiren konu başlıkları, çarpıcı konuklarıyla “Yabancı Yatırımcılar Gözüyle Türkiye’de Gayrimenkul Sektörü” , “Gayrimenkulde Yeni Finansman Modeli: Gayrimenkul Yatırım Fonu “, “Metrekare ve Yeni Jenerasyon İlişkisi”, “Rakamlar Bize Ne Söylüyor? “, “Metrekarenin Evrimi ve Yönetimi” gibi sektöre ilişkin birçok konu başlığını zirveye taşıyacak.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da gayrimenkul sektörüne ilişkin birçok konuyu zirveye taşıyan GYODER, alanında uzman yerli ve yabancı önemli isimleri 15. Gayrimenkul Zirvesi’nde ağırlayacak. Açılış konuşmalarına Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın davet edildiği Zirve’nin,  öğleden sonraki açılışını ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş gerçekleştirecek. Türkiye’nin en önemli gayrimenkul şirketleri, sektör temsilcileri, kamu yetkilileri ve uzmanların bir araya geleceği Zirve’de ünlü gazeteci Emin Çapa’da değerli görüşlerini ve yorumlarını paylaşacak. Zirve’nin en ilginç ve dikkat çekici ismi ise “ Farkında mısınız? ” başlıklı konuşmasıyla Yazar Metin Hara olacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23