• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'da kazan kaynıyor!

Yeniakit Publisher
2017-03-19 10:38:00 -
Galatasaray'da kazan kaynıyor!

Bir TV kanalına yaptığı açıklamalar nedeniyle ‘konuşma yasağı’ getirilen ve Trabzon’a gitmemesi istenen Levent Nazifoğlu, istifa edip etmemeyi düşünüyor. Yöneticilerin büyük kısmı da derhal görevi bırakmasını bekliyor.

Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, yol ayrımına geldi. Yöneticilerin büyük bölümünün isteği ve başkan Dursun Özbek’in telefonu sonrasında Trabzon deplasmanına gitmeyen Nazifoğlu’nun her an istifa etmesi bekleniyor. İşte Galatasaray’da gündeme damga vuran Nazifoğlu depreminin ayrıntıları.

Sarı kırmızılı yöneticilerin büyük bölümü Levent Nazifoğlu’nun sürekli bir TV kanalına konuşmasından rahatsızdı. Yönetim kurulu toplantılarında sık sık Nazifoğlu için, “Galatasaray’ı doğru şekilde temsil edemiyor” eleştirileri yapıldı. Nazifoğlu’nun, 1-0 kaybedilen Beşiktaş derbisi sonrası Igor Tudor için, “Ben hoca değişikliği olduğu taktide en az 2-3 hafta puan kaybedebileceğimizi söylemiştim” diye konuşması ve Antalyaspor karşılaşmasının ardından aynı TV kanalına Ultraslan taraftar grubunu hedef alan açıklamalar yapması bardağı taşırdı.

Taraftar gruplarının Levent Nazifoğlu’nun sözleri üzerine çok sert bir bildiri yayınlayıp Dursun Özbek ve yönetimini istifaya davet etmesi ipleri iyice gerdi. Özbek bunun üzerine kendisine konuşma yasağı getirdi. Levent Nazifoğlu’nun, yönetimde yıldızının barışmadığı ve tartıştığı isim ise ‘taraftardan sorumlu yönetim kurulu üyesi’ Alper Narman idi. Başta Narman olmak üzere birçok yönetici, Nazifoğlu’nun görevden alınması ya da istifa etmesi gerektiğini başkan Özbek’e iletti. Bu görüşü savunan yöneticiler, “Levent Nazifoğlu, Mali Genel Kurul’dan önce görevden alınmalı. Yoksa onun yüzünden çok fazla eleştiri alırız” diye konuştu.

Hürriyet
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23