• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray'da Albayrak dönemi kapanıyor

Yeniakit Publisher
2015-05-03 11:47:00 -
Galatasaray'da Albayrak dönemi kapanıyor

Galatasaray'da, başkanlığa aday olan Dursun Özbek'in listesi büyük ölçüde netleşti. Özbek'in teklif götürdüğü, Abdurrahim Albayrak, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek olumsuz cevap verdi.

Galatasaray'da kritik gün geldi çattı..Sarı kırmızılı kulüpte 23 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da başkanlığa aday olan isimler yarın mesai bitimine kadar yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu'na teslim edecekler.
 
Başkanlığa adaylıklarını açıklayan Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran yönetim, denetim, disiplin ve sicil kurullarında yer alacak olan üyeleri Divan Kuruluna saat 18.00’e kadar teslim edip adaylıklarını da resmileştirmiş olacaklar.

ALBAYRAK YENİ YÖNETİMDE YOK

Hürriyet'in haberine göre; mevcut yönetimde yer alan Dursun Özbek, listesini büyük ölçüde tamamladı. Özbek'le devam edip etmeyeceği merak konusu olan Abdurrahim Albayrak, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek listede yer almadı. Başkan Duygun Yarsuvat dahil camianın birçok önde gelen isminin Özbek yönetime girmesini istediği Albayrak, ailesinin de 'göreve devam etmesine karşı' olduğunu belirtip olumsuz yanıt verdi. Halen futbol takımının 1 numaralı sorumlusu olan Albayrak, sezon sonuna dek bu görevi yürüttükten sonra bayrağı yeni yöneticilere devredecek.

ALBAYRAK: LİSTEDE OLUP OLMAMAK ÖNEMLİ DEĞİL

Konu ile ilgili olarak NTV Spor'a konuşan Albayrak, Galatasaray taraftarının kendisine olan sevgisinden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Bizim yolumuz hep aynı, onlarla gönülden bağlıyız. Listede olup olmamak önemli değil, Galatasaray'a hizmet etmek önemlidir" diye konustu.

Listelerin verilmesine çok kısa bir süre kala herhangi bir sürpriz yaşanacağını düşünmediğini ifade eden Albayrak, "Yüzde 99 listede bulunmayacağım, gelen baskılara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

ÖZBEK SEÇİLİRSE FLORYA'NIN PATRONU CÜNEYT TANMAN OLACAK

Dursun Özbek'in başkan seçilmesi halinde futbol takımının sorumluluğunu Cüneyt Tanman'a vermesi bekleniyor. Özbek, mevcut yönetim kurulunda birlikte çalıştığı Ali Yüce, Can Topsakal, İsmail Sarıkaya, Murat Atay ve Ural Aküzüm'e kendi listesinde de yer verdi.

Dursun Özbek'in yönetim kurulu aday listesi şöyle:

Can Topsakal
Tayfun Demir
Ural Aküzüm
Ali Yüce
Cengiz Özyalçın
Nasuhi Sezgin
Cüneyt Tanman
Eşref Alaçayır
Murat İlbak
Murat Atay
İsmail Sarıkaya

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23