• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Galatasaray liderlik koltuğunu bıraktı

Yeniakit Publisher
2018-02-18 21:11:00 -
Galatasaray liderlik koltuğunu bıraktı

Galatasaray'ın liderlik keyfi kısa sürdü. Kasımpaşa'ya konuk olduğu gecede üstünlüğünü koruyamayan sarı-kırmızılılar, son 7 deplasmanda maçında altıncı yenilgisini aldı: 2-1.

Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunu ele geçiren Galatasaray, sezonun fobisi olan deplasmanda bir kez daha takıldı. Kasımpaşa karşısında öne geçen sarı-kırmızılılar, sahadan 2-1 yenik ayrıldı ve zirveyi bir kez daha kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile Galatasaray karşı karşıya geldi.

Kasımpaşa'daki mücadeleye iyi başlayan taraf Galatasaray oldu. Rakibini baskı altına alan sarı-kırmızılılar, özelikle Selçuk İnan'ın uzaktan şutlarıyla gole yaklaştı.

GOMIS KORKUTTU

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Bafetimbi Gomis, maçın 7. dakikasında kendini yere bıraktı. Kısa süreli bir baygınlık geçiren Fransız oyuncu oyuna devam etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

GOL! Ryan Donk'un orta alanın sağ tarafından gönderdiği uzun pas ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Garry Rodrigues ceza sahasına girdi. Topu sağ tarafına çekerek sağ ayağı ile harika bir şut çıkaran Rodrigues golüyle takımını öne geçirdi.

GOL! Devrenin duraklama anlarında Kasımpaşa beraberliği yakaladı. Bernard Mensah sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve Serdar Aziz'i geçmek isterken yerde kaldı. Hakem Halis Özkahya doğrudan beyaz noktayı işaret ederken topun başına geçen Diagne hata yapmadı: 1-1.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ikinci 45 dakikaya Serdar Aziz - Eren Derdiyok değişikliğiyle başladı. İstediği baskıyı yakalayamayan sarı-kırmızılılarda ikinci değişiklik 59'da Sofiane Feghouli-Sinan Gümüş şeklinde oldu.

GOL! Paşa 80. dakikada öne geçmeyi başardı. Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta Veigneau ortasını uzak direğe doğru gönderdi. Altıpas çizgisi önünde yaşanan karambolden sonra arka direğin hizasındaki altıpas çizgisinin gerisinde topu önünde bulan Bengali Koita bekletmeden vuruşunu yaptı skoru 2-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda Galatasaray beraberlik için yüklense de ataklar sonuç vermedi. Hakem Halis Özkahya'nın 90 dakika sonunda gelen düdüğüyle birlikte Kasımpaşa, haftaya lider giren Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Galatasaray gelecek hafta Bursaspor'u konuk ederken Kasımpaşa ise deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23