• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Fuat Avni gitti Kılıçdaroğlu geldi”

Yeniakit Publisher
2017-12-07 11:11:00 - 2017-12-07 11:11:59
"Fuat Avni gitti Kılıçdaroğlu geldi"

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Temsilcimiz Hacı Yakışıklı’yı kabul etti.

Reza Zarrab davasına ilişkin Akit’e önemli açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Amerika’da yaşanan sürecin 17-25 Aralık’ın devamı olduğunu söyledi. Bakan Gül; “Yere atılan bir sakız var, bu sakız 17-25’te yere atıldı. Bu sakızı tekrar yerden alıp bir kez daha çiğnemek isteyenler var” dedi.

Bu komploya siyasetten taşeronlar da bulunduğunu belirten Gül, “FETÖ’cü Fuat Avni gibi tetikçilik yapanları kimlerin kullandığı belli. CHP Genel Başkanı, siyasetin Fuat Avni’si olmaya çalışıyor” şeklinde konuştu.

“FETÖ NE DİYORSA AYNISINI SALLIYORLAR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son dönemde giderek daha da seviye kaybeden üslubunu da eleştiren Bakan Gül; “Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik hakaretler, Kılıçdaroğlu’nun yapmış olduğu açıklamalar kabul edilebilir bir şey değil. Bir Türk vatandaşının asla kullanamayacağı ifadeler. Kılıçdaroğlu, darbenin olduğu günden itibaren hep ikircikliydi. ‘Yenikapı Ruhu’nun da arkasında durmadı. Aslında bir gün bile bu milletle aynı duyguları paylaşmadı, paylaşamadı. Başta CHP’nin kendi tabanı dahil, Türkiye’nin yörüngesinden çıkan söylemlerin sahibi bu kişiye, FETÖ’nün suflörlüğünü, koltuk değnekliğini yapan bu kişiye gereken ders siyaseten verilmelidir. Türk siyaseti için gerçekten çok utanç verici söylemler kullanıyor. FETÖ ne diyorsa yeni bir şey bulmuş gibi elinde bir şey sallıyor. FETÖ’cü Fuat Avni gibi yazan çizenleri kimlerin kullandığı belli. Kılıçdaroğlu da Türk siyasetinin Fuat Avni’si olmaya çalışıyor. Söylediği hiçbir şeyin karşılığı çıkmadı. Bu kişinin; millete, siyasete, demokrasiye verebileceği hiçbir şeyin olmadığını cümle âlem gördü” diye konuştu.

ERDOĞAN’A SALDIRI TÜRKİYE’YE SALDIRIDIR
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Türkiye’nin bekası için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine güvendiklerini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik saldırıların esasen Türkiye’ye yönelik saldırılar olduğunu vurgulayan Gül, şöyle konuştu:

“Çünkü Recep Tayyip Erdoğan ne yaptı, ülkeyi ekonomik ve siyasi olarak ayağa kaldırdı. Hepsinden önemlisi bu millete özgüven verdi, cesaret aşıladı. Uzun yıllar sonra ilk defa milletimiz gerçek bağımsızlığın farkına vardı. Birileri işte bundan rahatsız oluyorlar. Ama bu çabalar nafile. Bu mücadeleye, Büyük Türkiye yolculuğuna karşı çıkan herkes, kaybetmeye mahkûmdur. İnancın ve azmin karşısında durabilecek hiçbir fani güç yoktur. Vatandaşlarımız müsterih olsun. FETÖ başta olmak üzere hükümetimiz bütün terör örgütleriyle mücadele ediyor. 251 şehidimizin kanı yerde kalmayacak, diğer terör örgütlerinin döktükleri şehit kanları da yerde kalmayacak. Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam ediyor, edecek. Kim suçluysa cezasını görecek. Adalet, hak edene hak ettiğini vermektir. Bir kişinin beraat etmesi gerekiyorsa yargı beraat ettiriyor. Ceza alması gerekiyorsa da ceza alıyor. Hukuk çerçevesinde yargılamalar devam ediyor. Yargı camiamız, adalet terazisinde kılı kırk yararak, gerçek olan neyse onu ortaya koyarak, milletimiz adına çalışmalarını sürdürüyor. Bakanlığımız, hükümetimiz, adaletin tesisi noktasında adlî sistemin ne ihtiyacı varsa yerine getiriyor.”

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23