• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Flaş çıkış: 'Zarrab kuzu kuzu teslim olunca anlamalıydık'

Yeniakit Publisher
2017-11-20 19:15:00 - 2017-11-20 19:24:14
Flaş çıkış: 'Zarrab kuzu kuzu teslim olunca anlamalıydık'

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, Yeni Birlik gazetesindeki köşe yazısında Reza Zarrab davasıyla ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

Çevik yazısında "Bu işlerin buraya varacağını daha Rıza Zarrab kuzu kuzu Amerika’ya gidip kendini FETÖ’cü ABD savcılarına yakalattığı zaman anlamalıydık…" dedi.

İşte Çevik'in o yazısı;

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden önce Türkiye’nin adli sistemini neredeyse tamamen ele geçiren Fetullah Gülen Terör Örgütünün Amerikan adli sistemine de sızmış olduğu kimsenin aklına gelmedi…

İşte bugün bunları daha net görmeye başladık.

Onun için de Zarrab davasının FETÖ’cü eski başsavcısı Preet Baharara ve şu andaki yine FETÖ’cü savcısı John Kim hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma açmış bulunuyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Savcılık FETÖ’nün Türkiye’deki düzmece belgelerle nasıl kanıt yarattığını ve nasıl bunların dava dosyasına girebildiğini araştırıyor…

Bu arada New York mahkemesinde kaçak darbeci FETÖ’cü eski savcı ve hâkimlerin gelip ifade verecekleri bile konuşuluyor.

Yani FETÖ’cüler New York mahkemesini ele geçirmiş görünüyorlar ve 15 Temmuz darbe girişiminde Türkiye’ye verdikleri zararın yanında şimdi de Türk liderleri köşeye sıkıştırıp onları itibarsızlaştırmanın peşindeler.

TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNİ SARSMA CABASINDALAR

Adamlar Rıza Zarrab üzerinden liderlerimize zarar vermeye çalışıyorlar. Rıza Zarrab’ı “itirafçı” yapıp, düzmece kanıtlarını da mahkemeye koyup yalnız Halk Bankası’nı değil aynı zamanda Türkiye’nin zirvesini sarsmak peşindeler.

Bu iş artık o kadar bütün çıplaklığı ile ortaya çıktı ki ülkemize vereceği zarar göreceli olarak çok yoğun olmayacaktır. Bunu biz düşünürüz ve bu işin altından kalkarız. Bu ahlaksız FETÖ’cü savcı ve hâkimlerin ne kadar çapsız insanlar olduğu, birçok eski kilit davada hatta Amerika’nın Türkiye’deki dostları aleyhine neler yaptıklarını Amerikalılar da biliyor…

PANİKLEMESİ GEREKEN ABD

Ama esas burada paniklemesi gereken Amerikan adli makamlarıdır. Bir mahkemenin böylesine FETÖ tarafından esir alınması sistemin ciddi şekilde tehdit altında olduğunu ortaya koymuyor mu?

RÖVANŞI ALMAYA KALKIYORLAR

Bu işlerin arkasında ABD yetkilileri yoksa o ülkede birileri FETÖ’yü kullanarak Türkiye’de darbe yapmaya kalktığı görülüyor… O zaman başarılı olamayanlar şimdi rövanşı New York’ta almaya kalkıyorlar…

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23