• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fikri Işık'tan CHP'ye 'Cem Uzan'lı cevap

Yeniakit Publisher
2015-05-04 11:43:00 - 2015-05-04 11:47:48
Fikri Işık'tan CHP'ye 'Cem Uzan'lı cevap

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, CHP’nin seçim vaatleri ile ilgili soru üzerine Cem Uzan'la cevap verdi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, CHP’nin seçim vaatleri ile ilgili soruya, “Muhalefet partilerinin iktidar olma iddiası olmadığı için bunların kılavuzu Cem Uzan. Ülkeye hizmet etme yerine Cem Uzan tarzı siyaset ortaya konuluyor” dedi.

"CHP VE MHP'NİN İKTİDAR OLMA ŞANSI YOK"

Yapılan ziyarette konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, CHP’nin seçim vaatleri ile ilgili soruya cevap verdi. Işık, “Muhalefet partilerinin iktidar olma iddiası olmadığı için bunların kılavuzu Cem Uzan. Cem Uzan 2002 yılında barajı aşmak için bir dizi vaatte bulundu. Cem Uzan ne barajı aştı ne de siyasette bulundu. Ülkeye hizmet etme yerine Cem Uzan tarzı siyaset ortaya konuluyor. CHP’nin ve MHP’nin iktidar olma şansı yok. Milletimiz bunu ciddiye almadığı gibi sanayicimizin de bunu ciddiye alacağını sanmıyorum” şeklinde konuştu.

KAYSERİ KILIÇDAROĞLU'NU CİDDİYE ALMADI

Işık ayrıca, “Bu ülke ölçüsüz vaatlerden çok çekti. Gökteki yıldızları vaat edipte ülkeyi nasıl krizlere soktuklarını gördük. Bu vaatleri yapacaklarsa kimse Haydar Baş’ın eline su dökemez. Türkiye’yi bir gezi tuzağına düşürmek istediler ama bu millet bu tuzağa düşmedi. Şimdi Türkiye’yi popilizm tuzağına düşürmeye çalışıyorlar. Milletimizin CHP’nin ve MHP’nin vaatlerini ciddiye almadıklarını biliyoruz. Dün muhalefet parti lideri Kayseri’deymiş. Kayserili kendisine bir mesaj vermiş. Kılıçdaroğlu’na ‘sen bize pahalı gelirsin biz seni alamayız’ demiş. Kayseri’de iktidar olamayan Türkiye’de iktidar olamaz. Kılıçdaroğlu’nun amacı koltuğunu tartışmaya açmamak. Kılıçdaroğlu’nun söylemleri tam demode söylemler. Kayseri Kılıçdaroğlu’nu ciddiye almadığını dünkü mitinginde gösterdi’’dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23