• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Gülen'in Ankara'daki patlamadan haberi olduğu iddia edildi

Yeniakit Publisher
2015-10-13 16:09:00 - 2015-10-13 16:34:03
Gülen'in Ankara'daki patlamadan haberi olduğu iddia edildi

Paralel yapının lideri Fetullah Gülen'in Ankara tren garı kavşağında 97 kişinin ölümüne neden olan canlı bomba patlamasından haberi olduğu öne sürüldü. İddiayla ilgili olarak Gazeteci - Yazar Fuat Uğur, bugünkü köşe yazısında ''Fetullah Gülen Ankara’daki korkunç saldırıdan iki gün önce büyük bir hadiseye karşı dua seferberliği başlatmış. Web sitelerinde yayınlanan videodan şöyle bir dinledim. Sözlerinin bir yerinde 'Namazı birlikte kılın. Böyle yapınca biliyorsunuz bir sinerji oluyor, metafizik gerilime sebep oluyor' diyor'' diye yazdı.

Ankara tren garı kavşağında geçtiğimiz cumartesi günü saat 10.04'de 5'er saniye arayla iki canlı bomba saldırısı meydana gelmişti. Patlamalarda 97 kişi hayatını kaybetmişti. Patlamayla ilgili olarak araştırmasını sürdüren polis, saldırının arkasında hangi örgütün olduğunu araştırıyor.

''ARKADAŞLARIMIZ HASSASİYETLE TAKİP ETSİNLER''

Patlamayla ilgili olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddianın sahiplerinden biri Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur. Uğur, "Katliamdan iki gün önce Gülen" başlıklı köşe yazısında FETÖ lideri Fetullah Gülen'in 97 kişinin hayatını kaybettiği saldırıdan haberi olduğunu iddia etti. Uğur, iddiasını Gülen'in katliamdan iki gün önce yayınlanan videosuna dayandırdı. Fetullah Gülen, sohbetinde ilginç bir dua çağrısı yapmıştı. Dua çağrısı yaptığı video Herkul.org sitesinden yayınlanmıştı.

Çağrısında Müslümanlar arasında bir 3. Dünya Savaşı tehlikesinden bahseden Gülen topluca kılınacak teheccüd namazlarından sonra Abdülkadir Geylânî’nin ve İmam-ı Şazeli'nin “Hizbü’n-Nasr” dualarının okunmasını rica etti. Fethullah Gülen dua seferberliği başlatırken, "Arkadaşlarımız hassasiyetle takip etsinler" diyerek tam 11 gün boyunca teheccüt sonrası dua edilmesini istedi.

İŞTE UĞUR'UN GÜLEN HAKKINDAKİ YAZISINDAN O BÖLÜM:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Katliamdan iki gün önce Gülen...

Fetullah Gülen Ankara’daki korkunç katliamdan iki gün önce büyük bir hadiseye karşı dua seferberliği başlatmış.

Fuat Avni bunu haber vermemişti oysa.

Web sitelerinde yayınlanan videodan şöyle bir dinledim. Sözlerinin bir yerinde “Namazı birlikte kılın. Böyle yapınca biliyorsunuz bir sinerji oluyor, metafizik gerilime sebep oluyor” diyor.

Gerilim Gülen’in çok sevdiği bir hadise. Şimdi fanları ve trolleri “Cahil, metafizik gerilim bu manaya çekilmez ki” diye saldıracaklardır ama Şair Can Yücel ekolünden biri olarak “Ben Gerilime Gerilim derim” diyenlerdenim.

Graham Fuller’in erken talebiyle 17-25 Aralık darbesini istemeye istemeye başlattığından (Koşullar uygun değil, devletin içine tam yerleşemedik demişti, hakkını yememek lazım) tutturamadığı için olsa gerek gerginlik Gülen için vazgeçilmez bir enstrüman.

Öylesine hatırlatayım dedim.

Fuat Uğur / TÜRKİYE

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23