• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fetullah Gülen'den 'damat geldi' iddiası

Yeniakit Publisher
2015-05-22 10:51:00 - 2015-05-22 11:20:23
Fetullah Gülen'den 'damat geldi' iddiası

Pensilvanya'da ikamet eden Fetullah Gülen bu kez damat iddiası ile gündemde. Gülen, 'Damat efendi burada misafir oldu' dedi.

FETÖ lideri Fetullah Gülen son sohbetinde yeni bir iddia ortaya attı. Gülen "Damat Efendi burada misafir oldu, binaları gördü, hatta o daracık odada ağırlandı" dedi.

YİNE BEDDUA!

Fetullah Gülen son konuşmasında Paralel'e yönelik operasyonlar için konuştu ve "İnsanlar onların altına atacakları imzaları şu sözlerle atacaklar; “Sizin gibi düşünen insanların Allah belasını versin!” Böyle diyecekler." dedi.

''DAMAT EFENDİ BURADA MİSAFİR OLDU''

Gülen'in sohbetindeki asıl dikkat çeken kısım ise Erdoğan'ın damadının kendisini ziyaret ettiği iddiası oldu. Gülen bu ziyareti şöyle anlattı;

''O serkârlardan birisinin damadı geldiğinde ben orada misafir ettim onu. Bağışlayın, vaktinde izdivaç yapsaydım, benim o yaşta torunum olurdu. Ben insan gibi onu o odamda özel mahiyette, başkalarıyla görüşmüyorum mülahazasına binaen misafir ettim; izâz u ikramda hiç kusur etmedim. Yattığım o yeri de, fakirâne yeri de, kulübe gibi yeri de gördü; çalıştığım masamı da gördü. Bütün bunlara rağmen hâlâ “mâlikâne” diyor, o iftira ve isnatlarda bulunuyorlarsa, bence, bunlar akıllarını yitirmiş, vicdanlarını tamamen kaybetmiş, dinden uzaklaşmış öyle insanlardır ki, bunlara söyleyeceğiniz sözlerin hepsi malumu i’lam olur ve zâid olur. Bunu yaparken bunlara hud’a diyorlarsa, adeta kâfire karşı savaş ilan etmiş gibi kendilerini görüyorlarsa, o onların kaybına sebebiyet verir. Dünyada da bir gün kayıplarına sebebiyet verecek...''
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23