• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fetroll Ertuğrul Gazi'den Erdoğan için ahlaksız iddialar!

Yeniakit Publisher
2015-03-04 23:59:00 - 2015-03-05 00:37:03
Fetroll Ertuğrul Gazi'den Erdoğan için ahlaksız iddialar!

Emoş Avni'den sonra şimdi de Ertuğrul Gazi twitter hesabı peydah oldu. Profil fotoğrafında AK Parti bayrağı olan Fetroll hesabı yöneten kişi ya da kişiler, AK Parti'den 'partimiz' diye bahsederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ise ahlaksız iddialarda bulunuyor.

Emoş Avni'den sonra, Sümeyye Erdoğan'ın babasından dayak yediği gibi ahlaksız konulara kadar çeşitli iddialar ortaya atan Ertuğrul Gazi twitter hesabı Emoş Avni'nin yerini alacağa benziyor.

Profil fotoğrafında AK Parti bayrağı olan Fetroll hesabı yöneten kişi ya da kişiler, AK Parti'den 'partimiz' diye bahsederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ise ahlaksız iddialarda bulunuyor.



İşte o hesaptan atılan o ahlaksız tweetler:

1) Sümeyye'nin korumalarının niçin değiştirilmiş olduğunu ve babasından yediği haksız dayağı yeri ve zamanı gelince söylerim, zamanı değil.

2) Ama zaman zaman kontrolü kaybettiğini ve şiddete eğilim gösterdiğini partide bilmeyen milletvekili ve bakan arkadaşımız yok.

3) Daha önce havuzun dışında kazanç sağladığı için Unakıtan'ı, Doğan Holding'e bilgi sızdırdığı için Beki'yi tokatladığını herkes duymuştu.

4) En son Bankasya konusundaki kifayetsizliğinden dolayı, yurtdışı dönüşü uçaktan Ankara'ya indiğinde Yalçın Akdoğan'ı hırpalayıp tokatladı.

5) İnşallah aynısını MB Başkanı ve Babacan'a yapmaya kalkmaz. Küfrettiği Babacan'ı zaten daha önce istifadan zar zor geri çevirmişlerdi.

6) Dayağın ucuna kadar yaklaşanlardan biri de Şimşek. Sarayın maliyetini açıklamasından sonra rahatsız olmuş, ağzına gelen küfürü saydırmış.

7) "Ben sadece Başbakanlığın masrafını söyledim. Daha TOKİ, örtülü ödenek, diğer bakanlıklar var" deyince büyütmemek için üzerine gidemedi.

8) Devlet adamlığı vurgusunu çok tekrar ediyorum, çünkü bırakın devleti, normal adamlıkla izahı olmayan mahalle kabadayılığı sergileniyor.

9) Ekonomik dengeleri altüst etmesinin yanında, devletin adap ve erkânını da yerle bir eden bir megaloman ve sosyopatla karşı karşıyayız.

10) Cumhurbaşkanlığı makamındaki bir devlet adamı, Merkez Bankası Başkanı'ndan söz ederken "Çağırıp konuşacağım" diye açıklama yapmaz.

11) Karşısındaki kendi çocuğu değil -ki bir çocuğun da saygınlığı vardır-, Devletin bağımsız bir kuruluşunun başındaki saygın bir başkan.

12) Partimiz ve tüm yol arkadaşlarımız adına üzgünüz. Dileriz en kısa süre içinde her şeyi rayına sokmaya muvaffak oluruz.


'Ertuğrul Gazi' rumuzlu Fetroll Twitter kullanıcısı son olarak Erdoğan'ın Suudi Arabistan ziyareti ve suikast iddiaları konusunda ahlaksız tweetler attı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO


İşte o tweet'ler:

Erdoğan, Suudi Arabistan gezisini, Eski Kralla bozulmuş olan ilişkilerini, Yeni Kralla tekrar düzeltebilmek için gerçekleştirdi.

Ziyaret öncesi Yeni Kral, “Mısır konusunda beklenen adımları atmayacaksa boşuna gelmesin” mesajını çok açık bir dille Erdoğan’a iletti.

Dış politika ve ekonomide köşeye sıkışan Erdoğan tükürdüğünü yaladı ve atıp tuttuğu Sisi’nin bir gün önceki açıklamasını sineye çekti.

Bir devlet adamı elbette görüş değiştirebilir; ama bir gün mutlaka yalayacağını bildiği halde sürekli olarak sağa sola tükürmez.

Devlet adamlığı bu kadar; hem Sisi’den adeta özür dilendi, hem de İhvan Hareketi yanlış yönlendirilerek Müslümanlar kırdırılmış oldu.

Temel motivasyonu tabii ki bölge barışı değil: Ortadoğu ve Afrika’da yürüttüğü ticari ve finansal işlemlerde yaşadığı sıkıntılar.

Kraliyet Ailesi diplomatik açıdan fazla ilgi göstermemişler; ne de olsa Suudilerin krallık tarihi Erdoğan’ın krallığından daha eski.

Kralın eşinin Emine Erdoğan’a verdiği yemekte, bizimkilerin oldukça yalnız ve ilgisiz kaldıkları konuşuluyor.

Geziye katılan çeşnici ve acilci doktorlar heyetimiz, Kraliyet Ailesinin üyeleri arasında bile müstehzi gülüşmelere sebep olmuş.

Zehirlenme paranoyası, sosyopatik megalomaninin kaçınılmaz sonucu; oysa onu zehirleyen asıl şeyler gözünü karartan para ve güç hırsı.

Kimyasal olarak da zehirleneceklerini sanmam; ama Partimize nüfuz eden Kürtçü damarlar iflah olmaz şekilde beynini zehirledi.

Yüce dinimizi her seçimde daha fazla propaganda unsuru haline getiren görüntüler, hepimizde mahcubiyet ve pişmanlığa sebep oluyor.

Siyaset aygıtı, soğuk dönemler dahil, günümüze kadar Dinimize, Ahlakımıza ve Milliyetimize bu ölçüde büyük zararlar vermemişti.

Ayrıca PKK’nın silah bırakmadığını / tahkim edilmiş çatışmasızlığı kabul ettiğini açıklaması, şimdiden süreci kaybettiğimizin resmidir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23