• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'nün kararttığı bir hayat daha!

Yeniakit Publisher
2016-07-31 10:54:00 - 2016-07-31 10:58:41
FETÖ'nün kararttığı bir hayat daha!

İsmail Fidan, Bandırma’da polisti. Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının “DHKP-C’li”, “Hizbullahçı” “PKK’lı” suçlamalarından aklansa da “Nöbet yerini terk etme” yalanıyla meslekten atıldı. Şimdi köyünde çobanlık yapan Fidan, “Hesap zamanı” diyor.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde polislik yaparken, Fetullahçı Terör Örgütü'nün devlet içerisindeki yapılanması ile ilgili rapor hazırlayıp Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne teslim eden İsmail Fidan'ın hayatı karardı.

İFTİRA ATIP MESLEKTEN ATMIŞLAR!

Sabah'ın haberine göre, 1996'da verdiği rapordan sonra hakkında soruşturma açılan Fidan, "İlk soruşturma PKK'lı suçlaması ile açıldı. Kısa sürede bu soruşturmadan aklandım. Hemen ardından DHKPC'li diye yeni bir soruşturma açtılar. Ondan da aklanınca bu kez Hizbullah yalanına sığındılar. O soruşturmada da bir şey bulamadılar. Aradan birkaç ay geçince nöbet yerini terk etme yalanı ile beni meslekten attılar" dedi. Henüz asaleti tasdik olmadığı için aldığı ceza nedeniyle polislikten atılan Fidan, öğrencilik döneminde eli kanlı FETÖ örgütünün kendisiyle irtibat kurduğunu anlattı. İlk başlarda örgütün samimiyetine inandığını söyleyen Fidan, "Birkaç toplantıya katılınca bu örgütün tek amacının devlete sızmak ve devleti ele geçirmek olduğunu anladım. Hemen harekete geçip yazdığım raporu üstlerime bildirdim. Bunun bedelini de bana çok ağır ödettiler. Resmen başıma çorap ördüler" diye konuştu. Polislikten atıldıktan sonra hiçbir kurumda iş bulamadığını yıllarca inşaat ve kanalizasyonlarda çalışmak zorunda kaldığını anlatan Fidan, "Son çare olarak Elazığ'daki köyüme dönüp çobanlığa başladım. Benim hayatımı kararttılar. Kendi adıma bir umudum zaten yoktu. Çocuklarımın geleceği için büyük endişeler taşıyordum. Artık çocuklarımın geleceğinden umutluyum" dedi.

'HEPSİ HESAP VERSİN'

FETÖ'nün deşifre olması ve devletin bu örgütten arınmasını büyük mutlulukla izlediğini söyleyen Fidan, şöyle devam etti: "Bu temizlik devletin tüm kurumlarına yansımalı. Her taraftan bunların temizlenmesi gerekiyor. Yıllarca bu devletin ve milletin kanını emdiler. Şimdi hesap zamanı."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23