• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'nün hedefindeki isimden alçak iftiralara cevap!

Yeniakit Publisher
2015-08-01 17:57:00 - 2015-08-01 18:51:12
FETÖ'nün hedefindeki isimden alçak iftiralara cevap!

Cemaatın emniyet yapılanmasındaki ‘il plaka tanıma sistemi’ skandalını ortaya çıkaran emniyet müdürü paralel basının hedefi oldu.

Şanlıurfa Ceylanpınar’da iki polisin şehit edilmesi sonrası ‘il plaka tanıma sistemi’ skandalını ortaya çıkaran Eyüp Pınarbaşı, her operasyon sonrası izin iddiasına “Görevimin başındayım. Beyin ameliyatı olan eşimle asansörde helalleştim” dedi.

PINARBAŞI: İZİNDE DEĞİL, GÖREVİMİN BAŞINDAYIM

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı hakkında bazı internet sitelerinde ‘Terör tetikte müdür izinde’ şeklinde haberler yapıldı.

Pınarbaşı’nı izinde değil, Başbakan Davutoğlu başkanlığındaki güvenlik toplantısında bulduk. Pınarbaşı’na toplantı çıkışı iddiaları sorduk. Pınarbaşı, “Plaka tanıma sistemi konusunda söylediklerimle ilgili dosya tamamlandı. Bu dosyada adı geçen şüpheliler meslekten ihraç edildi” hatırlatmasında bulundu.

Şehit cenazesindeki konuşmasıyla paralel yapının hedefi haline geldiğini anlatan Pınarbaşı, eşinin beynindeki tümör nedeniyle ameliyat olduğunu, bu nedenle mazeret izni aldığını ifade etti. Pınarbaşı, izinli olmasına rağmen yine de çalışmaya devam ettiğini anlatarak “İftiraların aksine gördüğünüz gibi görevimin başındayım. Eşim ağır bir ameliyat geçirirken bile çalıştım. Hanımı ameliyata girerken asansörde görebildim. Asansörde helalleştik” dedi.

ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

22 Temmuz’da Ceylanpınar’da evlerinde şehit edilen iki polis için Şanlıurfa Emniyeti’ndeki cenaze töreninde konuşan Eyüp Pınarbaşı “Kanla beslenen ancak barış ve kardeşlik sözünü dillerinden düşürmeyen bu odaklar devletimizin kurumlarına, teşkilatımızın kılcallarına giren örgütle kol kola ihanet sarmalını genişletmiş. Bu örgütün teşkilatımızın içine sızdırdığı uzantıları  istihbarat faaliyetlerini zafiyete uğratmaya çalışmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemi abilerinden aldığı talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır” ifadelerini kullanmıştı. Pınarbaşı’nın sözünü ettiği Plaka Tanıma Sistemi’nin devre dışı bırakılmasıyla ilgili soruşturmada, paralel yapıya mensup bazı polislerin, örgütün sivil imamından talimat aldığı tespit edilmiş ve 5’i meslekten ihraç edilmişti.

(Star)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23