• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ'cülerin masasındaki gizemli şahıs kim?

Yeniakit Publisher
2016-09-26 16:09:00 - 2016-09-26 16:19:08
FETÖ'cülerin masasındaki gizemli şahıs kim?

FETÖ mensupları, İsviçre'nin Aaarau kantonuna bağlı Oberentfelden kasabasında bulunan bir düğün salonunda buluştu. Düğüne korumalarıyla gelen mavi gömlekli şahsın kim olduğu merak ediliyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün İsviçre'deki kasası ve "yasal" bir numarası olarak bilinen Durali Yılmaz'ın düğünü, İsviçre'nin Aaarau kantonuna bağlı Oberentfelden kasabasında bulunan bir düğün salonunda gerçekleşti.

Düğünde FETÖ'nün arka planda yer alan gerçek İsviçre sorumlusu olduğu yaygın olarak iddia edilen İsmet Macit de hazır bulunurken, salona korumalarıyla giren ve ayakta karşılanan mavi gömlekli şahsın kim olduğu merak ediliyor.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

ASIL BİR NUMARA İSMET MACİT

Durali Yılmaz dışında İsviçre medyasında Cebrail Tertemiz ve Ramazan Özgü gibi isimler FETÖ üyesi olarak öne çıkıyor ama asıl 1 numaranın İsmet Macit olduğu FETÖ çevresince dillendiriliyor.

CEBRAİL TERLEMEZ İSMİ DE ÖNE ÇIKIYOR

Fetullahçı Terör Örgütü'nün İsviçre'deki bir diğer yasal temsilcisi de Cebrail Terlemez. Uzun zamandır İsiviçre'de yaşayan Cebrail Terlemez, sadece İsviçre'de değil tüm Avrupa'da etkili bir isim ve cemaatin siyasi örgütlenmesini yürüttüğü iddia ediliyor.

Terlemez, Türkiye'den firar eden FETÖ'cülerin Avrupa'da yerleşmesinde rol alıyor ve İsviçre basınında sürekli olarak Türkiye aleyhinde kara propaganda görevini yürüttüğü iddialar arasında. 

AYAKTA KARŞILANDI

İsviçre'de çok görülen bir durum olmamasına karşılık, düğüne korumalarıyla gelen, ayakta karşılanan ve FETÖ'nün İsviçre sorumluları tarafından olabildiğince yakınlık gösterilen "Mavi Gömlekli" şahsın kim olduğu ve FETÖ ile ilişkisinin ne olduğu merak konusu oldu.

120 BİN TÜRKİYE VATANDAŞI YAŞIYOR

Birçok Avrupa ülkesinde olduğu İsviçre'de de FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen çok sayıda kurum ve dernek bulunuyor. FETÖ, 120 bin Türkiye vatandaşının yaşadığı İsviçre'de, diğer ülkelerde olduğu gibi eğitim alanındaki çalışmalarıyla faaliyete başladı. Örgüt, zamanla medya, ekonomi faaliyetleri ve diyalog dernekleriyle çeşitli alanlara yayıldı.

Kaynak: Haber10

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23