• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ tetikçisi Uslu'dan Türkiye'ye tehdit!

Yeniakit Publisher
2017-03-28 19:31:00 - 2017-03-28 19:46:21
FETÖ tetikçisi Uslu'dan Türkiye'ye tehdit!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) top sakallı tetikçisi firari Emre Uslu, yayınlanan yazısında Türkiye'ye aba altından sopa göstermeye kalktı. Avrupa'yı arkasına alan Uslu, 'Bir cisim yaklaşıyor' dedi.

YENİAKİT.COM.TR - FETÖ'nün top sakallı tetikçisi firari Emre Uslu, 'Avrupa'dan bir cisim yaklaşıyor' başlıklı yazısında Türkiye'ye aba altından sopa göstermeye kalktı.

"Belli ki Erdoğan’ın hesabı referandumdan EVET çıkarıp Avrupa’nın Türkiye üzerindeki etkisini kırıp Avrupa’yı kendisiyle pazarlığa zorlamak" ifadelerini kullanan Uslu, Avrupa'nın Erdoğan'dan bıktığını yazdı. Erdoğan'ın şantaj siyaseti yaptığını ileri süren FETÖ'cü Uslu, Erdoğan'ın Avrupa'nın güvenliği için tehlikeli olduğunu belirtti.

Avrupa'nın Erdoğan'ın etkisini kırmaya çalıştığını söyleyen Uslu, Erdoğan’ı iktidardan götürmeden böyle bir şey yapamayacaklarını bildiklerinden yeni bir sayfa açtıklarını yazdı.Uslu, "Avrupa’nın 'hayır' kapmanyasına destek vermesinin referandum sonrasına de etkisinin olacağını görmek sanırım zor değil. Avrupa daha önceleri seçimlerden önce ses çıkarmaz 'kazananla' ilişkilerini devam ettirmek isterdi. Oysa şimdi 'hayır' kampanyasına açıktan destek vererek bir mesaj veriyor: EVET çıkarsa Erdoğan’la çalışmak istemiyorum mesajı bu" ifadelerini kullanarak "Bir cisim yaklaşıyor…" ifadesini kullandı.

Bir 'cismin' yaklaştığını iddia ederek Türkiye'yi kendi çapında korkutmaya çalışan firari FETÖ'cü Uslu, "Referandumdan EVET çıkarsa bu sefer Erdoğan’ın evdeki hesabı çarşıya uymayabilir. Çünkü Avrupa açıktan 'hayır' kampanyası yapıyor. Kaybettiğinde 'pardon yanlış yaptık' deyip Erdoğan’la masaya oturmaya kalkarsa, masada kaybedeceği çok şey olduğnu bilir Avrupa" dedi.

Uslu, "Bir cisim yaklaşıyor. Hazırlık yapsanız fena olmayacak…" iddiasında bulundu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

HOLLANDA'NIN SKANDALINDAN SONRA DA TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETMİŞTİ

Hollanda'nın, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun uçuş iznini iptal etmesinden sonra, FETÖ'cü Uslu, Türkiye'yi tehdit etmeye çalışmış, "Aklınızı başınıza alın, uçuruma gidiyorsunuz" şeklinde küstah sözler sarf etmişti.

www.yeniakit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23