• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fener'in yıldızı Samsun yolunda

Yeniakit Publisher
2014-07-26 19:58:00 -
Fener'in yıldızı Samsun yolunda

Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, Fenerbahçeli oyuncu Recep Niyaz'ın transferi konusunda sarı-lacivertli kulübün kararını beklediklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Emin Kar, Erzurum Palandöken'de yapılan birinci etap kamp döneminin çok iyi geçtiğini belirtti. Futbolculara Ramazan Bayramı için izin verdiklerini belirten Kar, şöyle devam etti: "Kampın ikinci etabı yine Erzurum'da devam edecek. Futbolcularımız 29 Temmuz Salı günü tekrar kamp yapılan otelde buluşacak ve çalışmalara başlayacak. Teknik direktörümüz Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda takıma iki takviye yapabiliriz. Bazı oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor ancak ekonomik sıkıntılarımız var. Şehirden destek almadık. Bunun için öyle yüksek ücretlere oyuncu aramıyoruz. Bizden de kimse öyle flaş transferler beklemesin. Şartlarımızı zorluyoruz. Elimizden geldiği kadar iyi oyuncuları transfer etmek için uğraşıyoruz."

Altyapıdan 6 oyuncunun A takımın kadrosunda yer aldığını hatırlatan Kar, şunları kaydetti:

"Bu oyuncular bizim gelecek sezon için en büyük transferlerimiz. Biz sadece bazı bölgelere biz transfer yapıp transferi noktalamak istiyoruz. Zaten geçen yılki kadromuzdan ilk 11'de oynayan birkaç oyuncumuz ayrıldı. Bu oyuncularımızın yerini dolduracak oyuncularımız var. Biz sadece alternatif oyuncu konusunda transfer çalışması yapıyoruz ancak takımımıza büyük destek vereceğine inandığımız Fenerbahçeli futbolcu Recep Niyaz için yoğun gayret harcıyoruz. Recep bize önemli katkı sağlayacağına inandığımız bir futbolcu ancak bu transferin bitmesi için Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın kararını bekliyoruz. Sanırım satmak istemiyor ama kiralık olarak da Recep'i renklerimize katabiliriz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23