• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'nin yıldızı ezeli rakibine transfer oluyor

Yeniakit Publisher
2017-05-26 01:16:00 -
Fenerbahçe'nin yıldızı ezeli rakibine transfer oluyor

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Trabzonspor Fenerbahçe'nin kiralık yıldızı Jeremain Lens'in transferi için Sunderland ile görüşecek

Süper Lig'in ikinci yarısına fırtına gibi giren ve topladığı puanlarla UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şansı kovalayan Trabzonspor gelecek sezonun transfer planlamasını da yapıyor. Bu hafta deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olam bordo - mavili ekip sarı - lacivertlilerde kiralık olarak forma giyen Hollandalı yıldız Jeramin Lens'i yakın takibe aldı.

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalara başlayan Trabzonspor, İngiltere Premier Ligi'nde küme düşen Sunderland'in kapısını Lens için çaldı. Fenerbahçe'nin gelecek sezon teknik direktörü olmasına kesin gözüyle bakılan Aykut Kocaman'ın Jeremaine Lens'i istememesi Trabzonspor'un elini güçlendiriyor.

JERAMİN LENS KİMDİR?

Jeremain Marciano Lens, 24 Kasım 1987 yılında Amsterdam'da dünyaya geldi. Futbola VVA/Spartaan takımının altyapısında başladı. Ardından sırasıyla Ajax, Omniworld, AZ Alkmaar takımlarının altyapılarında eğitim aldı.

2006 yılında AZ Alkmaar takımında profesyonel oldu. 2007 yılında NEC Nijmegen'de bir yıl kiralık olara oynadıktan sonra PSV Eindhoven'a transfer oldu. PSV'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin dikkatini çekti. 2 sezon Ukrayna'nın güçlü ekibi Dinamo Kiev'de forma giydi. Ardından transfer olduğu Sunderland tarafından Fenerbahçe'ye kiralık olarak gönderildi. 

Lens bu sezon Fenerbahçe formasıyla 36 maça çıktı. Bu maçlarda 5 gol atan yıldız oyuncu 15 de asist yapma başarısı gösterdi.

Kaynak:GoalBien

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23