• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçeli yöneticiden transfer müjdesi: Kanat oyuncusu alınabilir

Yeniakit Publisher
2017-11-24 09:59:00 -
Fenerbahçeli yöneticiden transfer müjdesi: Kanat oyuncusu alınabilir

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ozan Balaban, Fenerbahçe futbol takımının durumu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kulüp televizyonunda yayınlanan "2F1B" programına katılan Balaban, şu açıklamaları yaptı:

"Soldado çok iyi bir ceza sahası oyuncusu. Antrenmanlara gittiğimiz zaman görüyoruz. Etkili bir golcü aslında. Belki ceza sahası içinde yeteri kadar topla buluşamadı.

Geçen sakatlıktan çıkmıştı, istatistiklerine öyle bakmakta fayda var. Ondan önceki senelere de bakmakta fayda var. O yüzden iki golcü birbirini tamamlıyor. Janssen daha dağıtıcı. Soldado da ceza sahası içinde etkili Janssen çok çalışkan. Tam bir forvet oyuncusu.

Aykut hocayı tanıyoruz ve çok da sohbet ediyoruz. O yüzden de ben hiçbir zaman zannetmiyorum ki Aykut hocanın 'Geriye çekilin, yan pas yapın' dediğini.

Bizim bu alışkanlığımız maalesef ben geçmişi eleştirmek için söylemiyorum ama biraz da Advocaat'tan da kaldı. Advocaat ile biraz daha kontra atak futbolu oynuyorduk. Aykut Kocaman ise idmanlarına baktığımızda agresif, saldırgan mücadeleci bir futbol oynatmak istiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"BİR KANAT OYUNCUSU ALINABİLİR"

Kimi alacak desem, bir taraftar olarak yönetici olarak değil, iyi bir çizgi oyuncusu, kanat oyuncusu olabilir. Bekte oynayabilecek.

Onun dışında Elif Elmas müthiş bir oyuncu. Solda, ortada, sağda oynayabiliyor. Mehmet Ekici daha göremedik ama çok kaliteli bir oyuncu. Belki bir çizgi oyuncusu, bir kanat oyuncusu alınabilir."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23