• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'den flaş Ozan Tufan kararı!

Yeniakit Publisher
2016-02-11 10:14:00 -
Fenerbahçe'den flaş Ozan Tufan kararı!

Fenerbahçe’nin sezon başı Bursaspor’dan transfer ettiği Ozan Tufan, artık Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde kalıyor.

Sezon başı 7 milyon euro bonservis bedeli ile gelen ancak çıktığı maçlarda bir türlü bekleneni veremeyen futbolcu için yönetim harekete geçti. Başkan Aziz Yıldırım, genç futbolcuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Futbolcudan beklentilerini anlatan Yıldırım, bir takım uyarılarda da bulundu.

Ozan’ın eski performansına ulaşılması için bundan böyle tesislerde kalması kararı verildi. Gece 22:00, Ozan için tesislere son giriş saati olacak. Futbolcunun böylelikle kritik haftalara girilirken daha çok konsantre olup, yapacağı çalışmalarla takıma önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.

Futbolcunun bu sezon istenen performansı verememesindeki etkenlerden biri de oynadığı pozisyon ve aldığı görevler...

Diego’nun olmadığı maçlardaki “10 numara pozisyonunu” üstlenen genç futbolcu bir türlü burada isteneni veremedi. Yetenek ve özellik olarak bu pozisyona uygun olmayan Ozan’ın en iyi oynadığı pozisyon ise Souza ve Topal’ın görev yaptığı defansif bölge... Zaten sarı-lacivertli oyuncu, bu sezonki en iyi maçını Mehmet Topal’ın yerinde oynadığı Molde maçında çıkarmıştı.  Bu karşılaşmada Ozan, Diego ve Souza arasında görev almıştı. Genç futbolcu, iyi oyununu bir de golle süslemişti.

Ozan Tufan, Souza ve Mehmet Topal’ın yokluğunda bu haftaki Kasımpaşa maçında da Molde mücadelesinde olduğu gibi geride oynayacak. Diego, atakları organize ederken Ozan ise geride alışık olduğu pozisyonda forma giyecek.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23