• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe'den ayrılmak için şart koştu!

Yeniakit Publisher
2017-03-20 08:49:00 -
Fenerbahçe'den ayrılmak için şart koştu!

Fenerbahçe'de yönetimin 'Kendine takım bul' dediği Hollandalı, ayrılmak için şart koştu.

Fenerbahçe'de devre arası gelmeden Emenike ile kadro dışı bırakılsa da ocakta kendisine takım bulamadığı için mecburen affedilen Gregory Van der Wiel, yönetimle bir görüşme daha gerçekleştirdi. Sarı-lacivertli idareciler yapılan toplantıda 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Hollandalı'yı gelecek sezon için düşünmediklerini bir kez daha dile getirdiler.

Tecrübeli sağ bek de yönetime zorluk çıkartmayacağının garantisini verirken ayrılmak için şartı olduğunu söyledi. Vatandaşı teknik direktör Dick Advocaat'la bile iletişimi çok zayıf olan oyuncu başkan Aziz Yıldırım'a "Benim de F.Bahçe'de kalmak gibi bir niyetim yok. Ocakta gidemedim ancak yaz döneminde beni isteyen kulüplerle ciddi görüşmeler yapacağım. Konuyla ilgili menajerimi de bilgilendirdim.

'DUR' DENMEYECEK

Ancak benim F.Bahçe'de ayrılabilmem için düzenli olan şans bulmam gerekir. Oynamayan oyuncuyu kimse transfer etmez. Benim göz önünde bulunmam lazım ki, kulüplerin dikkatini çekeyim. Bonservis konusunda da sizden kolaylık bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Tarafların ayrılık konusunda anlaşmaya vardığı öğrenilirken, yönetimin gitmek isteyen hiçbir oyuncuya 'Dur' demeyeceği de gelen haberler arasında.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23