• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Süper Lig'de kaç maçı kaldı?

Yeniakit Publisher
2016-05-01 22:03:00 -
Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Süper Lig'de kaç maçı kaldı?

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın Kayserispor'u mağlup etmesinin ardından Süper Lig'in 31.haftasında Gaziantepspor'u 3-0 yenmeyi başardı. Bu sonucun ardından puanını 70'e çıkartan Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 3 puan gerisinde yer aldı. Peki şimdi ne olacak? İşte Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Süper Lig'deki kalan maçları ve şampiyonluk senaryoları...

Süper Lig'de Fenerbahçe, Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkının açılmasına engel oldu. Bu sonucun ardından ligdeki puanın 70'e çıkartan sarı lacivertliler, Beşiktaş'ı takibini sürdürdü.

Gaziantepspor galibiyeti ile puanını 70'e çıkartan Fenerbahçe ve Kayserispor galibiyeti ile puanını 73'e çıkartan Beşiktaş'ın ligde 3 maçı kaldı. Fenerbahçe kalan haftalarda Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği ve Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Beşiktaş ise Galatasaray, Osmanlıspor ve Torku Konyaspor ile mücadele edecek.

Fenerbahçe kalan maçlarının birini Şükrü Saracoğlu'nda oynayacak. Sarı lacivertliler Başakşehir ve Sivasspor takımları ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı lacivertliler Gençlerbirliği ile ise Şükrü Saracoğlu'nda mücadele edecek. Beşiktaş da aynı Fenerbahçe gibi kalan son üç maçın birini kendi evinde oynayacak. Siyah beyazlılar Vodafone Arena'da Osmanlıspor ile karşılaşacak. Deplasmanda ise Galatasaray ve Torku Konyaspor ile mücadele edecek.

İkili averaja kalırsa ne olacak?
Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın Süper Lig'i aynı puanda bitirmesi durumunda sarı lacivertliler ligi şampiyon tamamlayacak. Çünkü Fenerbahçe, Olimpiyat Stadı'nda oynadığı derbide sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrılmış Kadıköy'deki maçta ise rakibini 2-0 mağlup etmişti. Beşiktaş'ın ligi şampiyon bitirmesi için ligi puan farkıyla Fenerbahçe'nin önünde tamamlaması gerekiyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23