• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe Gönül ile prensip anlaşmasına vardı

Yeniakit Publisher
2016-05-01 20:36:00 -
Fenerbahçe Gönül ile prensip anlaşmasına vardı

Süper Lig'in 31.haftasında Gaziantepspor'u kendi evinde mağlup eden sarı lacivertlilerde haftalardır merak konusu olan Gökhan Gönül'ün durumu netlik kazanıyor. Milli futbolcu ile Trabzonspor maçından sonra yapılan ilk görüşmelerden olumlu ayrılan sarı lacivertli yönetimin Gökhan Gönül ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Süper Lig'de bitime 3 hafta kala lider Beşiktaş'ı takibini sürdüren Fenerbahçe'de iç transferde ilk imza atılıyor.

Sarı lacivertlilerde yönetimin Trabzonspor maçından sonra yaptığı yeni sözleşme görüşmelerinde Gökhan Gönül ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. 2007 yılından bu yana sarı lacivertli fomayı giyen milli futbolcunun Euro 2016 öncesinde kulübüyle resmi sözleşme imzalaması beklenirken oyuncunun yeni kontratının 2+1 yıllık bir süreyi kapsayacağı belirtildi.

Gökhan Gönül'ün yeni sözleşmesi
Gökhan Gönül ile son olarak 2012 yılında sözleşme yenileyen Fenerbahçe Kulübü, başarılı futbolcunun kontrat şartlarını yıllık garanti ücret 1 milyon 710 bin euro, maç başı ücret olarak ise yıllık 765 bin euro üst sınır olarak belirlemişti. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün yeni sözleşmesinde maç başı ücretinin olmayacağı ancak oyuncunun aldığı süre, kulübün kazandığı puan, performans verileri gibi birçok maddenin göz önünde bulundurulacağı aktarıldı. 

Beşiktaş iddialarına tepki göstermişti
Gökhan Gönül için Beşiktaş ile anlaştığı yönünde iddialar ortaya atılmış ve başarılı oyuncu da bu haberlere tepki göstermişti. Olaylı Trabzonspor maçından sonra kameralar karşısına geçen 30 yaşındaki futbolcu, 'Menajerim de açıklama yaptı ama hala iddia diye veriyorlar. Tekrar ediyorum, ben kimseyle görüşüp anlaşmadım. Elinde görüntüler olduğunu söyleyenler çıksın kanıtlasın, bizde gerçekleri konuşalım. Artık bu konudan sıkıldım. Ben Fenerbahçe ile görüşmeden kimseyle görüşmeyeceğim. İnşallah burada devam ederim.' diye konuşmuştu. 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23