• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Mehmetçik'e moral ziyareti

Yeniakit Publisher
2018-02-20 07:56:00 -
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan Mehmetçik'e moral ziyareti

Yarın, Hatay’da Fenerbahçe Özel Eğitim Anaokulu’nun resmi açılışına katılacak olan Başkan Aziz Yıldırım ile yöneticilerden Mahmut Uslu, Önder Fırat ve Ozan Balaban,sınıra inerek Mehmetçik ile bir araya gelecek.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere destek vermeye hazırlanıyor. Yıldırım, yarın Hatay’da bulunan yöneticiler Mahmut Uslu, Önder Fırat ve Ozan Balaban ile bir araya gelecek.

Hatay F.Bahçeliler Derneği’nin kendi imkanlarıyla yaptırdığı Hatay F.Bahçe Özel Eğitim Anaokulu’nun resmi açılışına katılacak.

Ayrıca 1907 Pota projesi dahilinde de açılışlar yapılacak. Daha sonra Yıldırım, yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte sınırda görev yapan Mehmetçiklere moral vermek için bu bölgeye gidecek.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLIYOR

Öte yandan Kadıköy F.Bahçeliler Derneği’nin de Zeytin Dalı Harekatı için anlamlı bir kampanya başlatmak üzere olduğu belirtildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dernek üyeleri, Türkiye çapında bir kan bağışı kampanyası için yaptığı girişimlerin sonuna gelmiş durumda. Kızılay yetkileriyle yapılan görüşmelerde kampanyanın detayları konuşuluyor. Üyeler bu kampanyayı Sarı-Lacivertli kulüp adına düzenleyecek. Bu dev kampanyaya diğer takımları tutan taraftarların da katılması sağlanacak. Bu dev projenin detaylarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın da kampanyaya destek vereceği vurgulandı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23