• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Felç geçiren katil Peres öldü mü?

Yeniakit Publisher
2016-09-25 00:28:00 -
Felç geçiren katil Peres öldü mü?

Siyonist İşgal Rejimi İsrail'in eski Cumhurbaşkanlarından Şimon Peres yaklaşık 10 gün önce felç geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Peki, eli kanlı katilin son sağlık durumu ne durumda öldü mü? İşte yanıtı.

Siyonist İşgalci İsrail'in eli kanlı Cumhurbaşkanlarından Şimon Peres yaklaşık 10 gün önce felç geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Aradan geçen 10 güne rağmen Peres ölmedi.

Ancak Peres’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Beyin kanaması geçiren 93 yaşındaki Peres Tel Aviv yakınlarında bulunan Ramat Gan’daki bir hastanede yoğun bakımda makinaya bağlı olarak uyutuluyor.

Doktorları Peres’in sağlık durumunun stabil olduğunu belirtiyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sheba Tıp Merkezi’nin Direktörü Prof. Dr. Yitshak Kreiss, Peres’in durumu ile ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı: “Bu sabah Bay Peres’in sağlık durumu stabil, kritik ancak stabil. Nöroşirürji yoğun bakım ünitesine naklediyoruz ve uzman ekiplerimizle çok yönlü olarak değerlendirmeye devam edeceğiz.”

Tedavi amacıyla ilaçlarla uyutulan Şimon Peres, solunum cihazı yardımı ile nefes alabiliyor.

Siyonist Cumhurbaşkanı Filistinli mazlumların üzerine defalarca bomba yağdırılması talimatını vermiş ve binlerce Filistinli Müslümanı katletmişti.
Tıpku kendisi gibi binlerce Filistinlinin hayatını kaybettiği Sabra ve Şattila katliamlarının sorumlusu Ariel Şaron'da aylarca hasta yatağına bağlı olarak acı içinde ölümü beklemişti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23