• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Faruk’un köpüklü partisini abisi doğruladı

Yeniakit Publisher
2015-01-28 08:04:00 - 2015-01-27 23:40:03
Faruk’un köpüklü partisini abisi doğruladı

Teknede yarı çıplak kadınlarla beraber köpük partisi yapan Gülen’in adamı Faruk Arslan, ahlaksızlığını kapatmak için yalana ve iftiraya başvurdu. Fotoğrafa montaj diyen Faruk Arslan’ı, ağabeyi Ömer Arslan’ın paylaştığı ekran fotoğrafı doğruluyor.

Teknede yarı çıplak kadınlarla beraber köpük partisi yapan Gülen’in adamı Faruk Arslan, ahlaksızlığını kapatmak için yalana ve iftiraya başvurdu. Fotoğrafa montaj diyen ve ağabeyinin öyle bir fotoğraf paylaşmadığını söyleyen Faruk Arslan’ı, ağabeyi Ömer Arslan’ın fotoğrafı paylaştığını gösteren ekran fotoğrafı yalanladı.

FARUK ARSLAN’IN YALAN VE İFTİRALARI ÇÜRÜDÜ

Zaman gazetesinin çeşitli kademelerinde yıllarca çalışan Faruk Arslan, ağabeyi Ömer Arslan ile beraber teknede yarı çıplak kadınlarla köpük partisi yaptı. Ömer Arslan daha sonra facebook hesabından bu fotoğrafı paylaştı ve altına da, “Biradere cin yerleşmişti, çıkmıyordu, sabunlayarak çıkardık” yazdı.

Bu fotoğrafın gazetemizde yayınlanması üzerine yerin dibine giren Faruk Arslan, önce fotoğrafla ilgili bir açıklama yapamadı. Faruk Arslan, akşam saatlerinde ağabeyinin fotoğrafı Facebook’tan kaldırmasının ardından, Twitter’da, “Avukat arkadaşlarım Yeni Akit’ten montaj foto için yüklü tazminat alabileceğimi söyledi. Ömer abim, Facebook’ta öyle köpüklü foton yok diyor. Akit, Vakit, Yeni Akit defalarca yaptığı iftira haberler nedeniyle ödemek zorunda oldukları yüklü tazminatlardan dolayı kapatıldı ve açıldı” diye yalan ve iftira içerikli paylaşımlarda bulundu. Oysaki Faruk Arslan’ın ağabeyi Ömer Arslan, 5 Eylül 2012 tarihinde bu fotoğrafı facebook adresinde paylaşmıştı. Ömer Arslan’ın fotoğrafı paylaştığını gösteren ekran fotoğrafı Faruk Arslan’ın yalan ve iftiralarını çürüttü.Yeni Akit

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23