• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evinizi Du&ka Duvar Kağıdı İle Yeniden Tasarlayın!

Yeniakit Publisher
2017-04-25 21:17:00 -
Evinizi Du&ka Duvar Kağıdı İle Yeniden Tasarlayın!

Son dönemlerin yeni trendi olan Duvar Kağıdı ile evinizde yeni bir esinti oluşturmaya hazır mısınız? , özellikle bahara sayılı günlerin kaldığı şu günlerde renk renk ,desen desen duvar kağıtları ile evinizi Kendi oluşturacağınız konseptinize göre tasarlayabilirsiniz.

Neden Duvar Kağıdı ?

Kolay uygulanabilir ve silinebilir olması, hem hayatımızı kolaylaştırırken  hemde hızlı dekorasyon değişikliği yapmamızı sağlayan bir ürün oluyor duvar kağıdı.

Sizlerde eğer evinizde kendi konseptinizi oluşturmak istiyor ve evinizi en baştan kendi zevk ve desenlerinize göre tasarlamak istiyorsanız duvar kağıtları tam size göre, özellikle 3boyutlu duvar kağıdı modelleri ile evinizin duvarlarına 3  boyutlu efekti katabilirsiniz. Ayrıca günümüzde su bazlı mürekkep içeren duvar kağıtları evinizin küçük neşesi olan çocuklarımız içinde hiçbir sakınca teşkil etmemektedir.

Sizlerde yüzlerce duka duvar kağıdı modelleri arasında en çok tarzınıza uyan modeller ile kendi konseptinizi oluşturabilirsiniz. Duka duvar kağıtları ile modunuzu değiştirerek evinizi daha ferah ve daha şık birmekan haline getirebilirsiniz.

Hangi Desen Duvar Kağıdı Tercih Edilmelidir ?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

[follow=http://www.evdema.com/m/duvar-kagidi/]Duvar kağıdı[/follow] seçiminde pek çok etmen olmasına karşın genel olarak belirli konsept ve mimarı olgular vardır.Örnek olarak küçük boyutlu odalar için açık renkli duvar kağıtlarının tercih edilmesi odayı daha ferah ve rahat bir hava katacaktır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23