• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evgör Mobilya yatak odası takımlarında sonbahar fırsatları

Yeniakit Publisher
2017-10-13 19:52:00 - 2019-01-30 14:59:00
Evgör Mobilya yatak odası takımlarında sonbahar fırsatları

Evgör Mobilya’nın yatak odası takımlarında Sonbahar fırsatlarını gördünüz mü?

Evgör Mobilya’nın yatak odası takımlarında Sonbahar fırsatlarını gördünüz mü? Düğün mevsiminin geçmek üzere olduğu sonbaharda Evgör, çiftlerin içini ısıtan yatak odası modelleri ve adeta fırsat niteliğindeki fiyatları ile sizleri bekliyor.

Kalitesi ve Konforu İle Göze Hitap Eden Avangarde Yatak Odası

Uyku kalitesinin günlük performansı ne kadar etkilediği herkes tarafından bilinen bir gerçektir. Güzel bir uyku yanında göze hitap eden, ihtişamı ile yatak odası takımları adeta fark yaratan Avangarde yatak odası mobilyalarında Evgör her zevke hitap ediyor. Beyaz, koyu kahve ve ceviz renkleri ve göz alıcı aksesuarları ile yatak odalarını hem kullanışlı ve konforlu hem de keyifli kılıyor. İster düğün için ister eski yatak odanızı yenilemek için mükemmel bir seçim olan yatak odalarında sürgülü veya normal kapaklı gardıroplar tüm kalabalığınızı toplayacak.

Şıklığın ve Estetiğin Adresi Country Yatak Odası

Evgör’ün Sonbahar fırsatlarından biri de Country yatak odası takımlarıdır. Estetik olarak mükemmel çizgilere sahip olan Country, modern tasarımı ve göz alıcı renkleri ile beklentilerin de üstünde bir yatak odası takımıdır. Romantikler için tozpembe ve çiçek desenli olanlardan sade beyaza ve turkuaz rengine kadar oldukça fazla renk seçeneği bulunuyor. Başlıklar hem klasik hem spor tarzda olup, kapaklı gardırobu, tuvalet aynası, 2 adet komodini ve yatak karyolası ile bir yatak odasından beklenen her şeye sahip bir takım olarak göz dolduruyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Asaletin Adresi Klasik Yatak Odaları

Evlenenler, yatak odalarını yenilemek veya yatak odalarında fark yaratmak isteyenler..

Hiçbir zaman modası geçmeyen Evgör’ün klasik yatak odası takımları tam aradığınız mobilyalar olarak görmeden alışveriş yapmamanız gereken modellerdir. İşçiliği, kalitesi ve tasarımı ile tarzınızı ortaya koyan klasik yatak odalarında Sonbahar fırsatlarını kaçırmayın. Her zaman asil duran ve ağırlığı ile yatak odalarında bambaşka bir hava yaratan klasik yatak odası takımlarında birçok renk ve model seçeneği sizleri beklemektedir.

Modern Yatak Odalarından Vazgeçemeyenler

Gardırobunda, yatağında ve başlığındaki çizgilere hayran kalacağınız modern yatak odası takımları Sonbahar fırsatları ile Evgör Mobilya’da ahşabın tüm güzelliği ile müşterilerle buluşuyor. Her bütçeye uygun modern yatak odalarında beyaz, ceviz rengi, krem ve daha birçok renk seçeneği müşterilerin beğenisine sunuluyor. Diğer mobilyalarla uyumlu onlarca yatak odası tasarımında en modern çizgileri bulacağınız mobilyalar işlevselliği ve görselliği ile fark yaratıyor.

Hayalleri Süsleyen Yuvarlak Yatak Odaları

Farklı olmayı seven ve yatak odalarında fark yaratmak isteyenler için en şık yuvarlak yatak odası modellerini Evgör’de bulacaksınız. Yatak odanızın büyüklüğü ne olursa olsun her odaya uygun ebatlarda yuvarlak yatak odası modelleri özellikle renk ve tasarımları ile göz kamaştırıyor. Sonbahar fırsatlarından faydalanmanın, en uygun fiyat ve taksitlerle hayallerinizdeki yatak odasına sahip olmanın tam zamanı. Özel üretim yuvarlak yatak odası modellerinde birbirinden şık, zarif ve fonksiyonel yatak odalarını Evgör’ün eşsiz tasarımlarında bulacaksınız.

Her biri garantili, uygun ödeme ve taksitli Sonbahar fırsat ürünleri olarak tüm yatak odası modellerinde seçim yapmakta zorlanacağınız tasarımlar Evgör farkı ile sizleri beklemektedir.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23