• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Evdekifırsat, 500 milyon TL'ye ulaştı

Yeniakit Publisher
2016-02-17 17:07:00 -
Evdekifırsat, 500 milyon TL'ye ulaştı

Evdekifirsat, marka projelerden konut almak isteyenlerin de konutlarını satmak isteyen üretici firmalara hizmet ediyor

Sektörde bir ilk olarak 18 ay önce EYG Grup bünyesinde yola çıkan Evdekifirsat.com, hedefini ikiye katladı. 2015 yılını 900 konut satışı ve 500 milyon TL ciroyla kapatan Evdekifirsat, marka projelerden konut almak isteyenlerin de konutlarını satmak isteyen üretici firmaların da bir numaralı adresi oldu.
 
Markalı konut projelerinde yer alankonutları avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran ve sektöre yeni bir soluk getirenEvdekifırsat.com,hedeflerinin üstünde bir başarıya ulaştı. Şirketin 2015 yılı sonuçlarını ve gelecek vizyonunu paylaşmak üzere gerçekleştirilen toplantıda konuşan Evdekifırsat.com Genel Müdürü CüneydDişkaya, üreticiler ve yatırımcılar için kısa sürede benimsenen modelin başarısını kanıtladığını belirtti.
 
1 yılda 900 konut satışı

Konut alımının olduğu kadar konut satışının da bir uzmanlık olduğunu belirten Dişkaya, Evdekifırsat.com’un konut satışı ile ilgili uzmanlık gerektiren tüm gereklilikleri yerine getirdiğine değindi. Uzman ve profesyonel yaklaşımın her kesim tarafından beğeniyle karşılandığına dikkat çeken Dişkaya, “Evdekifırsat.com uzmanlık ihtiyacı ileyatırımların en doğru şekilde yapılması kaygısına yönelikbir metot olarak geliştirildi ve ihtiyaca tam olarak cevap verdi. Yepyeni bir iş modeli olarak bazı çekincelerimiz olmasına rağmen 18 ay gibi kısa bir sürede hedeflerimizin üstünde bir başarıya ulaştık ve 900 konut ile 500 milyon TL’lik satış rakamına imza attık” dedi.
 
Müşteri de üretici de modeli beğendi

Evdekifırsat.com’un hem müşteri hem de üretici tarafından tam not aldığına değinen Dişkaya, “Ülkemizde birikimin aktarıldığı en önemli yatırım aracı hala gayrimenkul. Herkes birikimini en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Biz herkesin birikimine özel ürünler ve ödeme fırsatları oluşturma çabasındayız. Bu çabamız da büyük bir güven oluşturdu. Görüşmelerimizin büyük bölümünü olumlu sonuçlandırdık. Diğer yandan işe başladığımızda portföyümüzde yalnızca bir proje vardı. Şu anda 17 proje ile devam ediyoruz ve hali hazırda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu da üreticiler tarafından da benimsendiğimizin en güçlü göstergesi. Çünkü biz üretici firmaların rakibi değil çözüm ortağıyız.Firmalar yeni projelere odaklanıp üretim yaparken stoklarının satışı konusunda önemli bir destek sağlıyoruz.” açıklamasında bulundu.
 
Şu anda Evdekifırsat.com portföyünde 1,3 milyar TL değerinde 1650 konutun olduğunu belirten ve bu rakamın artacağına işaret eden Dişkaya, şunları söyledi: “Markalı konut projelerinden ev satın almak isteyenlerin neredeyse ilk adresi olduk. Müşterilerimiz için İstanbul’un her yerindeki prim potansiyeli ve yaşam değeri yüksek projeleri arayıp, buluyor; cazip koşullarla konut alıcılarına çok avantajlı ödeme imkânıyla sunuyoruz. Cazip ödeme planları yapıyoruz, farklı zamanlarda projelere özel kampanyalar düzenliyoruz. Her ihtiyaca özel ürünlerimizle, akıllarda soru işareti bırakmayan uzmanlığımız ve cazip ödeme planlarımızla tercih edilir olduk.”
 
Birikim yapmakla zaman kaybetmeyin

Ev alımında en önemli konulardan birinin finansal problemler olduğuna dikkat çeken Dişkaya, ”Evdekifırsat.com ile Türkiye’de çok önemli bir alışkanlığı değiştiriyoruz. Ev almak için birikim olması gerektiği algısını yıkıyoruz.Biz bu noktada kira öder gibi ev sahibi olma imkanları sunuyoruz. Birikimi olmayan insanların da ev sahibi olmasını hedefliyoruz. Bunun için uyguladığımız yöntemlerden biri de 240.000 – 250.000 TL değerindeki 1+1 daireyi bizim sitemiz ya da satış ofislerimizden almayı düşünenler için uyguladığımız ödeme kolaylığı. Bu sayede ev almak isteyenler neredeyse hiç peşinat vermeden ev sahibi oluyor. Bankalarla ve kendi bünyemizde oluşturduğumuz bir ödeme planına göre ev bedelinin yarısına yakın kısmını finansal olarak bankalarla vadelendiriyoruz. 120 aya kadar artan faizle bir ödeme planı oluşturuyoruz. Böylece 240.000 – 250.000 TL değerindeki bir evi aylık 1200 – 1300 TL taksitle müşteri hemen teslim alıyor. Evini teslim aldığı gibi tapusunu da teslim alıyor. Kalan yüzde 50’lik kısmı da biz kendi içimizde vade farksız olarak yıllık 20.000’şer bin gibi ödemelere ayırıyoruz. Kira ödeyeceğine, kendi evine geçip kendi taksitlerini ödeyerek ev satın alıyor” diye konuştu.
 
Hedefimiz yılda 1.000 konut satmak

2016 yılında da avantajlı yaklaşımlarını sürdürmeye devam edeceklerini ifade eden Dişkaya, “Şu anda portföyümüzdeBahçeşehir Vadi, BahçeşehirQuartz, Bahçeşehir Teras Evler, BahçeşehirSpradon Evler, Bahçeşehir Kuleler, Halkalı Divan Residence, Kayabaşı Evvel İstanbul,Kayabaşı Adım İstanbul,Yenibosnaİstwest, KağıthaneDap Vadisi, Güneşli Mirage, Maslak Mashattan, TEM Vitrin, Sultanbeyli İdilia, Sultanbeyli İlkbahar, Tuzla Lokum Evler ve Kartal Mai Residence projeleri bulunuyor. Portföyümüzdeki proje sayısı ile birlikte Bahçeşehir, Halkalı, Kayaşehir, Yenibosna, Maslak, Kağıthane, Sultangazi, Sultanbeyli, Kartal ve Tuzla’da bulunan ofislerimizin sayısını da ilerleyen dönemlerde artırmayı planlıyoruz. Büyümemizi aynı kararlılıkta sürdürmeyi ve yılda ortalama 1.000 konut satışı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23