• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Euro 2016'ya kötü başladık

Yeniakit Publisher
2016-06-12 18:08:00 - 2016-06-12 18:14:47
Euro 2016'ya kötü başladık

A Milli Futbol Takımı, Euro-2016 D Grubu ilk maçında Hırvatistan'a 1-0 yenildi.

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu ilk maçında Hırvatistan'a 1-0 yenilerek turnuvaya kötü bir başlangıç yaptı.

MODRİC'E ENGEL OLAMADIK

Türkiye ilk yarıda orta alanda iyi paslaşmasına rağmen, hücumda çoğalmakta zorlandı. Arda Turan ile Cenk Tosun'u tehlikeli bölgede topla buluşturamayan A Milli Takım, en etkili pozisyonunu 29. dakikada Ozan Tufan'ın kafa vuruşuyla yakaladı. İlk yarıda skoru değiştiremeyen ay-yıldızlı ekip, savunmada ise kanat ortalarında büyük sıkıntı yaşadı. Mücadelenin 41. dakikasında Modric'in ceza alanı dışından attığı golü engelleyemeyen A Milli Takım, soyunma odasına 1-0 geride gitti.

İLK 11'LER

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Futbol Takımı, karşılaşmaya, Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Hakan Kadir Balta, Caner Erkin, Ozan Tufan, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Cenk Tosun'dan oluşan ilk 11'i ile başladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ay-yıldızlı ekibin yedek kulübesinde ise Onur Recep Kıvrak, Harun Tekin, Semih Kaya, Ahmet Yılmaz Çalık, Nuri Şahin, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Burak Yılmaz, Yunus Mallı, Volkan Şen, Emre Mor ve Şener Özbayraklı yer aldı.

Rakip Hırvatistan ise Subasic, Srna, Corluka, Vida, Strinic, Modric, Badelj, Brozovic, Rakitic, Perisic, Mandzukic ilk 11'i ile sahaya çıktı.

STATTA TÜRK TARAFTARLAR ÇOĞUNLUKTA

Karşılaşmanın oynandığı 50 bin kişi kapasiteli Parc des Princes Stadı için satılan biletlerin büyük bölümü Türk taraftarlar tarafından satın alındı.

Ay-yıldızlı bayraklar ve formalarla tribünlere gelen Türk taraftarlar, karşılaşma öncesi ve sırasında milli futbolculara tezahüratlarla destek verdi.

BAYRAK ŞOVU FRANSA'DA DA DEVAM ETTİ

A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Konya ve Antalya'daki statlarda oynadığı maçlarda yapılan ve büyük beğeni toplayan bayrak şovu Fransa'da da devam eti.

Saran Holding tarafından sağlanan 100 bin bayrak tırlarla Fransa'ya ulaştırılırken, bayrakların 15 bini sabah saatlerinde Parc des Princes tribünlerine yerleştirildi.

UEFA'dan alınan izinle 20 kişilik ekip tarafından yapılan bayrak dağıtımı sayesinde Türk taraftarların yer aldığı tribünler, kırmızı-beyaz renklere büründü.

TÜRK VE HIRVAT TARAFTARLARDAN DOSTLUK GÖRÜNTÜLERİ

Başkent Paris'te yapılan maç öncesinde Türk ve Hırvat taraftarlar dostluk görüntüleri verdi.

Parc des Princes'te oynanan maç için heyecan sabah erken saatlerde başlarken, Paris sokakları Türkiye ve Hırvatistan bayraklı taraftarlarla doldu.

STAT ÇEVRESİNDE COŞKULU BEKLEYİŞ

Türkiye-Hırvatistan maçının oynanacağı Parc des Princes Stadı çevresi, karşılaşma öncesi iki takım taraftarlarının coşkulu bekleyişine sahne oldu.

Stat yakınındaki metro durakları ve stat çevresinde bir araya gelen taraftarlar, büyük bir Türk bayrağı açarak A Mlli Takıma tezahüratta bulundu ve "Haydi Türkiye", "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" sloganları attı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23