• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Zaman yöneticisinin ses kayıtları ortaya çıktı

Yeniakit Publisher
2014-12-22 08:27:00 - 2014-12-22 08:44:00
Eski Zaman yöneticisinin ses kayıtları ortaya çıktı

Paralel Yapı'yla ilgili bildiği her şeyi anlatmak üzereyken tutuklanan eski Zaman yöneticisi Mehmet Arslan'ın ses kayıtları ortaya çıktı. Arslan, ses kayıtlarında toplanan himmetin yüzde 10'unun Fetullah Gülen'e gittiğini ve bu paranın bürokratları satın alınmakta kullanıldığını söyledi.

Paralel Yapı'nın içinde 25 yıl kaldıktan sonra hırsızlıklara karşı çıkarak Özbekistan'a yerleşen Zaman Gazetesi'nin eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Arslan'ın cemaatin iç yüzünü anlattığı ses kayıtları ortaya çıktı.

Özbekistan'da yaşayan Mehmet Arslan, 30 Nisan 2014'te bildiği her şeyi anlatmak için Türkiye'ye gelirken uçaktan indirilip tutuklanmıştı. Arslan'ın kardeşi Yakup Arslan ise itiraf kasetlerini paylaştı. İşte cemaaatin eski kozmik yöneticisinden şok açıklamalar:

MASON LOCASI BANA 'GERİ DÖN' DEDİ

25 yıl cemaatin içinde kaldım. Bunun 3 yılında Zaman Gazetesi'nde üst düzey yönetici olarak görev yaptım. Her hafta Fethullah Gülen'in liderliğinde toplanıyorduk. Bu süre zarfında birçok yolsuzluk ve hırsızlık yapıldığını gördüm.Zaman'ın imtiyaz sahibi olarak görünen Alaattin Kaya'nın gazeteyi 11 milyon dolar zarara uğrattığını tespit ettim. Bunu Fethullah Gülen'e söyledim. Bana sırtını çevirdi. O an yaptığım hizmetin ırzına geçildiği hissine kapıldım. Biz "Allah'a mı hizmet ediyoruz, hırsızlara mı hizmet ediyoruz?" dedim.

Hırsızlıklar üzerine cemaatin içerisinde aktif görevimi bırakıp Özbekistan'a geldim. Görevi bıraktıktan iki gün sonra yanıma bugün hala önemli görevlerde bulunan bir gazeteci ile ünlü bir siyasetçi geldi. Bir de Mason Locası lideri vardı. Kalıp görevime devam etmemi istediler. Bunu da görünce artık kalmam mümkün değildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bunların yaptığını kimse yapmadı. Allah adını kullanarak milleti kandırdılar. Onlar Çamlıca'da villalarda oturup sefa sürerken, bizler ülke ülke, şehir şehir dolaştık. Amacımız hizmet vermekti, hizmet almak değil.

Hizmete toplanan paraları repoya yatırdılar. Tüm himmetlerin yüzde 10'u Fethullah Gülen'e gidiyor. Savaş ganimeti uygulaması yapılıyordu. Himmet parasıyla devletteki bürokratlara aylıklar bağlanıyor, hediyeler gönderiliyordu. Adamlar satın alınıyordu.

Asya Finans kurulduğunda bankamız olsun hizmete para lazım olduğunda oradan buradan dileneceğimize kendi bankamızdan alalım dedik. Ama sonra esnaf imamlarımız, il imamlarımız bankaya gidince şok yaşadılar. Bizim amacımız faizden kaçmaktı. Ama bizim bankamız bize yüksek faizle kredi vermeye başladı. Bunlar bildiklerimin çok azı. İstensin hepsini tek tek anlatayım. Vatanım için, milletim için her şeyi anlatmaya hazırım.

 (Takvim)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23