• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski Milletvekili Adnan Yıldız’a silahlı saldırı

Yeniakit Publisher
2014-04-16 09:30:00 - 2014-04-16 01:17:56
Eski Milletvekili Adnan Yıldız’a silahlı saldırı

Eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili Adnan Yıldız’ın aracına, evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Olayda Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız yaralı kurtulurken, Yıldız’ın eşi ve kızı ile saldırganlardan biri öldü.

İSTANBULBakırköy’de Anavatan Partisi İstanbul eski Milletvekili Adnan Yıldız’ın aracına, evinin önünde motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Alınan bilgiye göre, Yıldız’ın, Kartaltepe Mahallesi Boztepe Sokağı’ndaki evinin önünde 34 EC 9689 plakalı aracına, motosikletli iki kişi tarafından silahla ateş açıldı. Saldırıda Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız yaralı kurtulurken Yıldız’ın eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız olay yerinde yaşamını yitirdi. 2 kişi olduğu bildirilen saldırganlardan biri ise araçtan açılan ateşle öldü. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Anavatan Partisi’nden 18. dönem İstanbul milletvekili olan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAÇAN SALDIRGAN, YARALI OLARAK YAKALANDI

Öte yandan; Adnan Yıldız’ın aracına yönelik silahlı saldırıda bulunduktan sonra kaçan saldırgan, yaralı olarak yakalandı. Yaralı saldırganın, olayda yaralanan Adnan Yıldız ve oğlu Kamil Yıldız ile Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldığı belirtildi. Adnan Yıldız ile oğlu daha sonra Bahçelievler Medical Park Hastanesi’ne sevk edildi.

AKRABALARDAN BÜYÜK TEPKİ

Yıldız’ın, yaşamını yitiren eşi Firuze Yıldız ve kızı Betül Yıldız’ın cenazeleri ile karşı ateşte hayatını kaybeden saldırganın cenazesi için Bakırköy Belediyesi tarafından cenaze nakil aracı gönderildi. Adnan Yıldız’ın yakınları, saldırganın cenazesinin akrabalarının cenazeleriyle aynı araçta götürülmek istenmesine tepki gösterdi. Bunun üzerine Yıldız’ın eşi ve kızının cenazeleri aynı araçla, saldırganın cenazesi ise olay yerine gelen başka bir araçla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

GASP ETMEK İSTEMİŞLER

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adnan Yıldız’ın, araca bineceği sırada 2 kişi tarafından silahla gasbedilmek istendiğini belirtti. Açıklamada, “Zeytinburnu ilçesinde döviz bürosuna gitmek için içerisinde döviz bulunan çantasıyla ikametten kızı Betül Yıldız ile çıkan 18. dönem eski milletvekili Adnan Yıldız, araca bineceği esnada 2 şahıs tarafından silahla gasbedilmek istenilmiş ve karşı koyması üzerine çıkan silahlı çatışmada eşi Firuze Yıldız, kızı Betül Yıldız ve gasba teşebbüs edenlerden bir şahıs olay yerinde yaşamını yitirmiştir. Diğer taraftan; Adnan Yıldız, oğlu Kamil Yıldız ve gasba teşebbüs eden diğer şahıs da yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır” denildi.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23