• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eski bakan Egemen Bağış'tan FETÖ açıklaması

Yeniakit Publisher
2016-10-22 11:16:00 - 2016-10-22 11:19:59
Eski bakan Egemen Bağış'tan FETÖ açıklaması

Avrupa'nın haber sitelerinden EurActiv için bir makale yazan alan Avrupa Birliği eski Bakanı Egemen Bağış, FETÖ için ‘‘Bunlara asla güvenilmez. Samimi dindar görünürler ama eylemlerinde hiç bir samimiyet yoktur" dedi.

AB eski bakanı Egemen Bağış, ülkenin 15 Temmuz darbe girişimi ile bir sarsıntı yaşamış olmasına rağmen bugün vatandaşların her zamankinden daha güçlü bir dayanışma içerisinde teröre karşı demokrasiye sahip çıktıklarını belirtti.

TÜM SİYASİ KUTUPLARI BİRLEŞTİRDİ

Makalesinde Pennsilyvania'da yaşayan FETÖ lideri Gülen'in örgütlediği darbe kalkışmasını engelleyen milletimizin yazdığı kahramanlık destanını anlatan eski Bakan, 7 Ağustos tarihinde YeniKapı'da gerçekleştirilen demokrasi mitinginin tüm siyasi kutupları birleştirdiğine dikkat çekti.

GERÇEK YÜZLERİ 15 TEMMUZ GECESİ GÖRÜLDÜ

Gülen'cilerin gerek devlet gerekse özel sektörü istismar ederek ülkeyi ele geçirmeye çalıştıklarını izah eden Bağış, samimi dindar görünümlü bu grubun gerçek yüzünün 250'ye yakın insanın ölümüne sebep oldukları 15 Temmuz gecesi görüldüğünü vurguladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Bunlara asla güvenilmez. Samimi dindar görünürler ama eylemlerinde hiç bir samimiyet yoktur" diye yazan Bağış, Gülen'in ABD, işbirlikçilerinin ise kaçıp saklandıkları ülkeler tarafından yargılamak üzere Türkiye'ye iadelerinin müttefiklerimizden uzunca bir süredir beklendiğinin altını çizdi.

MİLLETİMİZ YENİ HEDEFLERE ODAKLANDI

Bağış makalesini şöyle bitirdi: "Türkiye tüm vatandaşları ile yaşadığı ve asla unutulmayacak tecrübeyle daha da güçlendi. Milletimiz ufkun ötesinde yeni hedeflere odaklandı, bölünmeyeceğiz aksine hem yerelde hemde tüm insanlığı tehdit eden teröre karşı küresel birleşmeye destek vererek daha güçleneceğiz."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23