• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan: İsrail bir terör devletidir!

Yeniakit Publisher
2017-12-10 22:33:00 -
Erdoğan: İsrail bir terör devletidir!

Erdoğan, "İsrail bir terör devletidir. Kudüs'ü işgal ve yağmadan başka hiçbir değeri olmayan bir devletin insafına bırakmayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Sivas 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşma sırasında Batı Şeria'nın El-Halil kentinde çekilen ve direnişin simgesi haline gelen Filistinli çocuğun fotoğrafını göstererek, "14 yaşındaki çocuğu gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüyor.Bu ne vicdansızlıktır, bu ne kahpeliktir" ifadelerini kullanıp ABD ile İsrail'e resti çekti.

Erdoğan, "ABD Başkanı Trump'ın aldığı Kudüs kararanı Türkiye açısından yok hükmündedir. İsrail bir terör devletidir. Kudüs, bizim gözümüzün nurudur. Çocuk katili bir ülkenin insafına terk etmeyeceğiz. İşgal ve yağmadan başka hiçbir değeri olmayan bir devletin insafına da bırakmayacağız" diye konuştu.

İşte Erdoğan'ın o sözleri: 

"İSRAİL TERÖR DEVLETİDİR, TERÖR"

1947-67 arasında Filistin küçülmeye başladı. 1967'de İsrail iyice büyüdü. Geliyoruz bugüne. Mevcut durum. Şu anda İsrail ne oldu, bugün ve Filistin ne oldu? Filistin mazlum, mağdur. İsrail tam bir işgal devleti. Dünyanın almış olduğu hiçbir kararı bugüne kadar bu İsrail tanımamıştır. Şimdi de Amerika ve İsrail 1980 BM kararı, Amerika ve İsrail'in dışında buna uyan yok. İsrail terör devletidir, terör.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

14 yaşındaki çocuğu, gözleri bağlı olarak bu teröristler bakın ne halde sürüklüyorlar. Kudüs, İstanbul'un kardeşi, Konya'nın, Sivas'ın, Diyarbakır'ın dostudur. Kudüs, bizim gözümüzün nurudur. Çocuk katili bir ülkenin insafına terk etmeyeceğiz. İşgal ve yağmadan başka hiçbir değeri olmayan bir devletin insafına da bırakmayacağız. Mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz.
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23