• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan: Her şeyi devletten beklemeyin

Yeniakit Publisher
2016-05-28 17:52:00 - 2016-05-28 18:13:45
Erdoğan: Her şeyi devletten beklemeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır'da STK'larla bir araya geldiği toplantıda konuştu.Terörle mücadelede dindar Kürtlerden yardım isteyip, 'Her şeyi devletten beklemek olmaz.' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır'da svil toplum örgütleriyle bir araya geldi. Bölgede çalışan memurları kutlayan Erdoğan, terörle mücadelede can veren kamu görevlilerini rahmetle andı.Erdoğan terörle mücadeleyle ilgili dindar Kürtlere çağrıda bulunup,'Herşey devletten beklenmez el ele vereceğiz. Omuz omuza vereceğiz. Bunun hesabını (PKK'nın eylemleri) soracağız.' dedi.

Erdoğan'ın sözlerinden satırbaşları şöyle:

Örgüt  Suriye'de edindiği deneyimleri ülkemize hendekle çukurla taşımaya çalıştı. Bizim 2 yıldır devam ettirdiğimiz çözüm sürecini dış odakların etkisiyle bitirdi. Açık ve net konuşuyorum bu terör örgütünün biziz yaradan rabbimizle bir alakamız var mı? Bunlar Zerdüştlük denen bir inanca mensup. Bütün belgeler elimizde. Bunlarda ateizim var mı? Var. Bunları neden benim inançlı Kürt kardeşlerimize anlatmıyoruz.

Kardeşlerim eğer bu mücadelede benim dindar inançlı Kürt kardeşlerim yer almazsa bu mücadele olumsuz olur.

'HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEK OLMAZ'
ÖNE ÇIKAN VİDEO

15 ton bombayla gelip 16 kardeşimizi katledenlerin dinle diyanetle ne ilişkisi olur? Bunlarda insanlıktan nasib,ini almak diye bir şey yok. Bakın bu 16 kardeşimizin düştüğü durumun hesabını sormamız lazım. Herşey devletten beklenmez el ele vereceğiz. Omuz omuza vereceğiz. Bunun hesabını soracağız.

Neden kaçıyorlar. Kalsınlar burda. Demokrasi diyorlarsa bombayı gömerler koordinatlarını verirler gelirler parlementoda yer alacaklar.

Kardeşlerim o dağlara kaçırılan kızlarımızın hesabını kim verecek? Taciz edilen kızların hesabını kim verecek? Bu terör örgütü insanlıktan bahsedebilir mi? Ben şimdi dindar Kürt kardeşlerime sesleniyorum. Gelin birlik olalaım.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23