• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan: Doğan Medyası bunu bildi

Yeniakit Publisher
2015-05-22 19:56:00 - 2015-05-22 20:06:45
Erdoğan: Doğan Medyası bunu bildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'ta toplu açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kahramanmaraş'ta yapımı tamamlanan 69 eserin resmi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Mursi'nin idam edileceğine inanmıyorum ama yinede bu duruma vicdanım sızlıyor kan beynime sıçrıyor" dedi.

500 BİN GURBETÇİ OY KULLANDI

"Son derece öneml bir seçim sürecindeyiz. 7 Haziran'a çok kısa bir süre kaldı. Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız oylarını kullanmaya başladı. Şimdiye kadar 500 bin gurbetçi vatandaşlarımız oy kullandı bu sayı ilerleyen günlerde artacaktır. Bu seçimlerde ya Eski Türkiye diyeceğiz ya da yeni Türkiye diyeceğiz."

PARALEL YAPI VE MUHALAFET BİR ARADA
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Muhalefet partileri bölücü örgüt paralel yapı ve medyanın bazı kurumları bir araya geldiler ve aynı çatı altında toplandılar. Bölücü terör örgütünün partisi bu paralel yapıya daha düne kadar demediğini bırakmıyordu şimdi can ciğer kuzu sarması oldular. Bir zamanlar kestane pazarında hocaefendiydi, şimdi nasıl oluyor da bu ülkede 50 bin insanın kanına girenlerle bal kaymak oluyor? Bu hoca başörtüsüne Füruat diyordu."

"Siyasette herkes kendisi için oy isterler dimi ama bunlar birbiri için oy istiyorlar. Hepsinin ayrı genel merkezi bence bunların hepsini birleştirsinler. Ben 40 yıllık hayatımda şunu öğrendim; Millete karşı dürüst olacaksınız, kalbiniz ve diliniz arasına perde koymayacaksınız."

"KAN BEYNİME SIÇRIYOR"

"Sisi bir darbecidir. Amerika'da onunla aynı masaya oturmadım. Bundan sonra da asla oturmam. Ben Mursi ve arkadaşlarının idam edileceğine inanmıyorum ancak bu duruma vicdanım sızlıyor, kan beynime sıçrıyor. Dünya suskun hani siz demokrattınız neden susuyorsunuz konuşssanıza. Hani Avrupa Birliği'nde idam yoktu."

"DOĞAN MEDYASI ONU BİLDİ MUHTAR BİLE OLMADIM"

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne kadar rahatsız olurlarsa olsunlar, meydanlarda milletimle birlikte Rabia'mızı haykırmaya devam edeceğim. Bu ülkede siyaset ve toplum mühendislikleriyle hükümetlerin kurulduğu, hükümetlerin yıkıldığı dönemleri geri getirmeye kimsenin gücü yetmeyecek. İstedikleri kadar medyaları olsun. İstedikleri kadar paralel medyaları olsun. İstedikleri kadar Doğan Medya'sı olsun. İstedikleri kadar onların yandaşları olsun. Bunlar ne demişti; 'Artık muhtar bile olamayacak'. Fakat onu bildiler ha. Hakikaten muhtar olamadım ama İstanbul Büyükşehir belediye başkanı, Başbakan ve Cumhurbaşkanı oldum" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23