• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan CHP'nin küfürlerine çok sert çıktı!

Yeniakit Publisher
2016-05-27 15:51:00 -
Erdoğan CHP'nin küfürlerine çok sert çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de Ahili Haftası Kutlamalarında konuştu. Erdoğan konuşmasında CHP'nin grup toplantısında söylenen edepsiz küfürlere sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ahilik Haftası kutlamaları için gittiği Kırşehir'de vatandaşlara seslendi. Erdoğan buradaki konuşmasında CHP'nin grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında edilen edepsiz küfürler için de ilk kez konuştu.

"SİYASİ AHLAK YOK"

O küfürlü sözlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından o gruba soruşturma açıldığı da kaydedilmişti. Bugün ise Erdoğan konu ile ilgili sert ifadelere yer vererek şu ifadelere yer verdi:

"Bizim hayata geçirdiğimiz projeleri bunlar hayal dahi edemezler, farkımız bu. Bunlar, Türkiye Cumhuriyeti Büyük Millet Meclisi'nde Cumhurbaşkanına ve milletvekillerine küfredecek kadar alçaldılar. Bunlarda ahlak diye bir şey yok, bunlarda haysiyet diye bir şey yok. Çünkü bunlar haysiyet celladıdır, bunlar kan emicidir, kan. Bunların bölücü terör örgütü ile ne farkı var, bunlar parlamentonun içinde siyasi terör estiriyorlar."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23