• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan: Adam gibi adam olun!

Yeniakit Publisher
2015-05-28 22:17:00 - 2015-05-28 22:26:15
Erdoğan: Adam gibi adam olun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aydın Doğan medyası benim fotoğrafımı koyup yüzde 52 oyla seçilen cumhurbaşkanına idam kararı şeklinde haber yaptı. Adam gibi adam olun! O paralarınız o sermayeleriniz bilesiniz ki o büyük hesap gününden kurtaramayacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nevşehir'de Damat İbrahim Paşa Bulvarı'nda konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Yarın 29 Mayıs. O güzel kumandanı İstanbul'da hep birlikte anacağız.

Nevşehir bizim verdiğimiz mücadelenin şahidir. Bugüne kadar Nevşehir'in hiç utandırdık mı?

Biz 12 yıldır diğer 80 vilayetimizle birlikte Nevşehir'i de hizmetler ettik.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

TÜRKİYE'NİN 70 YILI KOALİSYONLARLA GEÇTİ

Türkiye'nin geçtiğimiz 70 yılı koalisyonlarla geçti, heba oldu.Türkiye'de 2002 yılında bütün yolların kavşak noktası Nevşehir'de 87 km bölünmüş yol vardı. Biz buna 188 km yol ilave ettik. Fark işte bu. Cumhurbaşkanı olarak Nevşehir'e yapılacak olan yatırımların takipçisi olacağım. Durmak yok diyeceğiz. Türkiye'nin geçtiğimiz 70 yılının 40 yılı koalisyonlarla heba oldu.

Kardeşlerim altyapı ve üst yapı yatırımlarıyla Türkiye'yi sıçrattık. Türkiye'de 79 yılda 195 baraj inşa edilmişti. Biz 12 yılda 279 baraj ilave ettik. Bizden önce toplu konutta 43 bin konut yapılmış. Biz 12 yılda 657 bin toplu konut inşa ettik.

Siz memuru, işçiyi sömürdünüz. Bizleri hastane önünde inim inim inlettiniz. Benim vatandaşım ilacını alamıyordu. Milletini sevmek budur. Lafla milliyetçilik olmaz. Biz 12 yılda Türkiye'yi işte böyle büyüttük.

Ben elbette meydanlara çıkacağım.Türkiye'nin kazanımlarını göz göre göre heba edemeyiz. Benim bunları vatandaşlarımıza anlatmam lazım. Beni cumhur seçti. CHP'si, MHP'si müracaat ediyor. Terör örgütünün temsilcisi var o da müracaat ediyor. Tabi red red red... Bunlar ne yasa biliyor ne da anayasa biliyor. Beni susturamazsınız. Biz bu meydanlardan geldik. Allah'ın izniyle burada duracağız. Ben milletin tarafıyım. Milletimin hakkını sonuna kadar savunacağım. Türkiye'nin geçtiğimiz 70 yılı koalisyonlarla geçti, heba oldu.

Türkiye'ye bu zenginliği istikrar ve güven sayesinde kazandırdık.

Darbecilerle, vesayetçilerle, bunların tetikçiliğini yapan medya ile mücadele ettik.

ADAM GİBİ ADAM OLUN

Aydın Doğan medyası benim fotoğrafımı koyup yüzde 52 oyla seçilen cumhurbaşkanına idam kararı şeklinde haber yaptı. Adam gibi adam olun! o paralarınız o seermayeleriniz bilesiniz ki o büyük hesap gününden kurtaramayacak.

Biz bu meydanlardan geldik. Bu meydanlardan da çıkmayacağız.

Başkanlık sistemi ile ilgili düşüncelerimizi milletle paylaşıyorum. Bunun için ittifak yapıyorlar.

Hukuka ters hareket edenler gereken cevabı alır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23