• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Engin: Caner Erkin imzayı attı

Yeniakit Publisher
2016-05-02 11:44:00 -
Engin: Caner Erkin imzayı attı

Engin dün akşam yayınlanan Beyaz Futbol programında Caner Erkin’in en yakın arkadaşından aldığı bilgi ile Inter ile anlaşmaya vardığını canlı yayında açıkladı.

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Beyaz TV'de yayınlanan programda Fenerbahçeli Caner Erkin'in Inter ile kesin olarak sözleşme imzaladığını söyledi.

“En yakın arkadaşı söyledi...''

“Caner imzalamış Inter'le. Caner imzalamış yani. Caner ile ilgili sorun yönetimde. Caner'in gitmesi onun için hayırlı oldu. Aynı Burak'ta dediğim gibi. Şimdi eşinden boşandı, yeni bir yaşam, yeni bir hava. Herşeyden önce bizim gibi ağır eleştiri yapan basın yok. Birtakım basın yok orada. Şu şunu söylemiş gibi şeyler olmayacak. Kendisine iyi bakarsa orda başarılı olur. Bunların en yakın arkadaşları söylüyor. Ben daha ne diyeyim."

“Fenerbahçe şampiyon olursa Gökhan kalır...''

''Şampiyon olurlarsa Gökhan'ı belki tutabilirler ama şampiyon olmazlarsa anlaşmayabilirler. Yaşananları bilemem. Biz uzaktan tanıyoruz, iyi aile babası diyoruz. Hakkında kötü bir şey duymadık. İyi çocuktur. Yönetimin bildiğim kadarı ile çok sıcak bakmadığını düşünüyorum. Anlaşacak olsan bu kadar bekler misin. Çok arzu ettiğin oyuncuyla hemen imzalarsın değil mi? Belki yüksek maliyetlerden dolayı da olabilir."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23