• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Engin Altan Düzyatan: Birileri benim diziden çıkmamı istiyor

Yeniakit Publisher
2017-05-05 09:13:00 -
Engin Altan Düzyatan: Birileri benim diziden çıkmamı istiyor

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Altın Baklava Film Akademisi'nde jüri üyesi olarak Gaziantep’te bulunan oyuncu Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisi hakkında konuştu. Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan, "Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim" dedi.

HKÜ tarafından 3.’üncüsü gerçekleştirilen üniversiteler arası film festivali Altın Baklava gala ve ödül töreni öncesi birbirinden değerli jüri üyeleri Hülya Koçyiğit ve Engin Altan Düzyatan öğrencilerle söyleşi yaparak tecrübelerini anlattı.

Tarihi sevdiğini, Türk tarihinin yanı sıra dünya tarihini de okuduğunu ve hep merak ettiğini vurgulayan Engin Altan Düzyatan, en çok izlenen diziler arasında bulunan Diriliş Ertuğrul’un senaryosunu okuduğunda ilk önce reddettiğini söyleyerek, ’’Ben başta Diriliş Ertuğrul’u yapılamayacağından korktuğum için reddettim. Türkiye’de daha önce tarihi dizi çekiliyor diye komik duruma düşülen örneklerini gördüm. Bundan dolayı reddettim. Daha sonra tekrar geldiler. Gerçekten senaryo çok çok iyiydi, yapılacağına inandım ve kabul ettim’’ dedi.

"Diziden çıkacağım haberleri asılsız"

Zaman zaman diziden çıktı haberlerinin asılsız olduğunu söyleyen Düzyatan, "Bu haberlerin bizimle alakası yok. Birileri benim diziden çıkmamı istiyor herhalde. Ben diziden çıkmıyorum, önümüzdeki sezonda da oynamaya devam edeceğim. Hayalim oyuncu olmaktı ve tiyatro yapmaktı. Ben aşık olduğum mesleği yapıyorum. Diriliş öncesi en büyük dönüm noktası olarak gördüğüm 'Bir Bulut Olsam' dizisi var, film olarak da Anadolu Kartalları’nın benim için yeri çok başkadır. Geçmişe dönüp baktığımda keşke bu yapımda oynamasaydım dediğim bir proje yok. Ama bir önceki bölümü izlediğimde keşke bu sahneyi böyle oynasaydım dediğim oluyor zaman zaman" ifadelerini kullandı.

Çekimler sırasında en çok zorlandığı konunun hava koşulları olduğunu belirten oyuncu Düzyatan, "Benim atım kişiliği olan eğitimli bir at. Kayıt sesini duyduğunda kendiliğinden harekete geçiyor. Ama yine de at sonuç olarak canlı, araba gibi değil. Her zaman istediğimiz gibi hareket etmiyor. Zaman zaman zorlandığım sahneler oluyor. Bunun yanı sıra Diriliş Ertuğrul’da beni en çok zorlayan hava koşulları" diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23