• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Engelliler için hayırlı imza

Yeniakit Publisher
2017-11-21 13:01:00 -
Engelliler için hayırlı imza

Yeni Akit Medya Grubu İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu ve beraberindeki heyet, Onikişubat Belediyesi Başkanı Hanefi Mahçiçek'i makamında ziyaret etti.

Onikişubat Belediyesi tarafından hayata geçirilecek, Down Eğitim ve Yaşam Merkezi’nin yapımı için projenin finansal desteğini sağlayacak olan Kahramanmaraşlı işadamı Alper Topçuoğlu ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, protokol anlaşmasını imzaladı.

ÖRNEK İŞADAMI

Şimdiye kadar örnek projelere yönelik birçok model projeyi hayata geçiren Onikişubat Belediyesi, Down Sendromlu ve engelli bireylere özel bir mekan kazandırmaya hazırlanıyor. Onikişubat Belediyesi’nin tasarladığı proje ve eski Kahramanmaraş milletvekili Ali Topçuoğlu’nun yakını olan Alper Topçuoğlu’nun finansal desteği ile bu büyük ve farkındalık oluşturacak proje Kahramanmaraş’ta inşa ediliyor.

Kahramanmaraşlı işadamı Alper Topçuoğlu, hayırlı ve güzel bir projenin gerçekleşmesine katkı sunduğu için mutluluk duyduğunu belirterek şunları ifade etti:
Yurttaş olarak tabii hepimizin topluma karşı bir borcu var. Çünkü bu toplum bize bir şeyler verdi ve bunun karşılığında bizim de yurttaş olarak bir şeyler yapmamız lazım. Onikişubat Belediyesi’ne çok teşekkür ederim böyle bir proje hazırlamış ve bu projeyi gerçekleştirme imkanını da bana verdikleri için, bu projeyle, Down Sendromlu çocuklarımız eğitim görecekler ve kendilerini geliştirecekler, meslek edinecekler, bu çok hayırlı bir proje ve Türkiye’de nadir görülen projelerden bir tanesi.

KATKIMIZI SUNMALIYIZ
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Her şeyi devletten beklenmemesi gerektiğini vurgulayan Topçuoğlu, “Elimizden geldiği kadar ülkemize, toplumumuza kendi katkılarımızı da sunmamız lazım. Ben bunu yaptığım için onur duymaktayım ve bu imkanı bana veren Onikişubat Belediyesi’ne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Yürekten teşekkür ediyorum”

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, düşüncelerini Cenab-ı Hak bize bir ışık yaktı, bizde o ışığı Kahramanmaraş’ta yakacağız sözleriyle dile getirdi ve şu mesajı verdi: “Onikişubat Belediyesi olarak toplumumuzun bir kısmı olan Down Sendromlu çocuklarımızın eğitimini, onları topluma kazandırmak için yapacağımız bu projeyi Alper Topçuoğlu Bey finanse edecekler. Ben kendilerine Kahramanmaraşımız adına yürekten teşekkür ediyorum.”
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23