• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

En büyük öğretmen Hz. Muhammed (s.a.v.)

Yeniakit Publisher
2017-11-23 10:22:00 -
En büyük öğretmen Hz. Muhammed (s.a.v.)

Ankara Keçiören’de bulunan ‘Yunus Emre İmam Hatip Okulu öğretmenleri’, öğretmenlerin en büyüğü olan Hz. Muhammed’i (SAV) ilahilerle anlattı.

Ankara Keçiören’de bulunan ‘Yunus Emre İmam Hatip Okulu öğretmenleri’, öğretmenlerin en büyüğü olan Hz. Muhammed’i (SAV) ilahilerle anlattı. ‘Ey Nur-u Hüda’ albümünü yapan Mustafa Caymaz, Akit’e yaptığı açıklamada, “Hz. Muhammed’in en büyük öğretmen olduğuna inandığım için böyle bir projeyi yapmak istedim” dedi.

Her sene kutlanan ve öğretmenlerin değerinin hatırlandığı 24 Kasım’a bir gün kaldı. Milyonlarca öğrenci 24 Kasım’da öğretmenlerini mutlu edebilmek için çeşitli sürpriz hazırlıklar yaparken, bir sürpriz de Ankara Keçiören’de bulunan Yunus Emre İmam Hatip Okulu’ndan geldi. Ankara Keçiören’de bulunan Yunus Emre İmam Hatip Okulu öğretmenleri İngilizce Öğretmeni Yaşar Buyruk ile Türkçe Öğretmeni Mustafa Caymaz, 24 Kasım öğretmenler gününde kâinatın en değerli öğretmeni olan Hz. Muhammed’e ‘Ey Nur-u Hüda’ albümü yaparak okuldaki öğrencilere hediye etti.

“HİÇBİR DESTEK ALMADIK”

Projeyi hiçbir destek almadan gerçekleştirdiğini söyleyen Türkçe Öğretmeni Mustafa Caymaz, “24 Kasım denince insanın aklına Öğretmenler Günü geliyor. ‘Yaratan Rabbinin adıyla oku’ ayetine binaen öğretici olarak bizler Hz. Muhammed’i biliyoruz. O’nu rehber aldığımız için böyle bir şey yapma gereğinde bulunduk. Bunun maliyeti 60 bin TL’yi geçti. Nevşehir Kapadokya’da öğrencilerimizin de içerisinde bulunduğu muhteşem bir klip çektik. Biz çektiğimiz klibi de yine ücretsiz olarak öğrencilerimiz başta olmak üzere dağıttık” diye konuştu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO


Yeni Akit Gazetesi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23