• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emine Ülker Tarhan'dan Ahmet Hakan'a cevap

Yeniakit Publisher
2015-01-27 16:39:00 - 2015-01-27 16:57:10
Emine Ülker Tarhan'dan Ahmet Hakan'a cevap

CHP'^den istifa ederek Anadolu Partisi'ni kuran Emine Ülker Tarhan, Ahmet Hakan'ın kendisi hakkında söylediği 'meltem bile çıkaramadı' sözüne "Fırtınalar önce sakin rüzgârlarla başlar" diye cevap verdi.

CHP'den olaylı bir şekilde ayrılan Tarhan'ın kurduğu Anadolu Partisi, 2015 seçimlerinde ne yapacak? Gözlerin çevrildiği isim Emine Ülker Tarhan, Hürriyet yazarı Ayşe Arman'a röportaj verdi.

YELKENLERİ ŞİŞİRMEKLE MEŞGULÜZ

Arman'ın "Sizin için "Büyük rüzgâr oluşturacağı bekleniyordu" dendi. Ama Ahmet Hakan, "Meltem bile çıkaramadı" diye yazdı. Ne diyorsunuz?" sorusuna Tarhan böyle cevap verdi:

"Partimizin hedefleri arasında rüzgâr güllerini uçurmak yok zaten! Ama madem rüzgâr metaforu üzerinden konuşuyoruz, biz şu anda yelkenleri şişirmekle meşgulüz. Kaldı ki fırtınalar önce sakin rüzgârlarla başlar. Kuruluşunu, örgütlenmesini tamamlamak için kapanıp çalışmış, kimseden medet ummamış, kimseye biat etmemiş, ne medyaya ne sermayeye eyvallahı olmayan. arkasında hiçbir güç bulunmayan, imece usulü çalışan, daha sokaklara dahi çıkmamış bir parti, adını iki ayda duyurabiliyorsa bu hafife alınacak bir meltem olmasa gerek! "

CHP'DEN AYRILMAK ZOR OLMADI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yüzde 10 seçim barajını aşacaklarını iddia eden Tarhan, "CHP'den ayrıldığınız için pişmanlık duyduğunuz oldu mu?" sorusuna böyle karşılık verdi:

"Asla! Cumhurbaşkanlığı seçiminde Erdoğan'ın karşısına çıkmaktan aciz, her yenilgiyi zafer gibi gösterip koltuğa yapışan. Atatürk'ün partisine, ona hakaret edenleri davet eden bir anlayıştan ayrılmak zor olmadı zaten. Ayrıca, herkesin birbirinin gözünü oymaya çalıştığı çürümüş bir yönetim anlayışına daha fazla tahammül edemezdim..."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23