• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Emin Travel Genel Müdürü Ergüven önemli açıklamalarda bulundu

Yeniakit Publisher
2017-03-27 14:40:00 - 2017-03-28 17:49:40
Emin Travel Genel Müdürü Ergüven önemli açıklamalarda bulundu

Birçok kişinin hayallerini gerçeğe dönüştüren Emin Travel şirketinin Genel Müdürü Murat Ergüven ile samimi bir röportaj gerçekleştirdik. İşte Ergüven’in Emin Travel ile ilgili anlattıkları.

Emin Travel Genel Müdürü Murat Ergüven Yeni Akit’in sorularını yanıtladı. Samimi bir havada geçen söyleşimizde Ergüven kendisi ve Emin Travel ile ilgili merak edilen tüm soruları yanıtladı.

Sayın Ergüven, kendinizi bize kısaca tanıtır mısınız?

Bolu’nun Gerede ilçesinde doğdum. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi mezunuyum. İşletme alanında (MBA) “Konut finansmanında elbirliği sistemi” üzerine tez hazırlayarak yüksek lisansımı tamamladım. Halen İşletme Yönetimi üzerine doktora yapmaktayım. Devlet kademesinde farklı kademelerde yöneticilik yaptım. 2 yıl Eminevim’in de grup şirketi olduğu Emin Şirketler Grubun’da Yönetim Kurulu danışmanı olarak görev yaptım. 2015 yılından bu yana Emin Yachting ve turizm konularında çalışmalar yürütüyorum. Yaptığımız çalışmalar sonunda ise 2016 yılının haziran ayında Emin Travel Turizm şirketinin kurulmasına öncülük yaptım. Şu an Emin Travel Genel Müdürü olarak görev yapmaktayım.

Emin Travel olarak çalışmalarınızın kapsamından bahseder misiniz?

Emin Travel,  Emin Şirketler Grubu grup şirketidir.  2016 yılında kurulan Emin Travel,  TURSAB’a bağlı A sınıfı turizm ve seyahat acentesi olarak faaliyet gösteriyor. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Genel merkezi İstanbul Ümraniye'de bulunan Emin Travel; ilk şubesini Ankara Keçiören’de açtı. İlerleyen zamanda diğer şehirlerimizde de şube açmayı planlamaktayız.

Neden emin travel kurulmuştur. Hedefimiz;

Çeyrek asırdır piyasada güven kazanan, müşterilerini faizsiz araba ve ev hayallerine kavuşturan Emin Şirketler Grubu öncelikle kendine güvenen müşteri kitlesine hitap ederek dünyayı gezmesini sağlamayı düşünmüştür. Bunun yanı sıra daha fazla insanımızın seyahat edebilmesi için alternatif tatil konsepti üretmek ve kolay ödeme imkânı sunmaktadır.

İstediği şartlarda umreye gidemeyen insanlarımızı kolay ödeme sistemleri ile Kutsal Topraklar ile buluşturmak.

Müşterilerimizin kendilerini zorlamadan istedikleri taksit seçenekleri ile Umre ve Kültür turlarımızdan faydalandırmak.

Seyahat konseptimiz başta dini ve milli değerlerimiz öncelikli Umre, Hac, Kudüs gibi turlar olacak.

Kıbrıs, Bosna Hersek, Balkanlar, Orta Avrupa, Endülüs-İspanya, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri, Ürdün, Hindistan, Endonezya, Zanzibar, İran, Mısır, İtalya gibi ülkelere helal konseptinde bir tatil yaptırmak.

Bunu yanı sıra yurtiçinde de kültür turları ve günübirlik turlar düşünülmektedir.

Yurtdışı ve yurtiçi kültür turizmi alanında hizmet verecek olan Emin Travel; vize işlemleri, uçak bileti, deniz turları, nehir turları, yat turları ve helal sertifikalı otellerde helal konseptte tatil hizmeti verecek.

Farklı bir alanımız ise fuar turizmi yapmak. Bu konuda da çalışmalarımız devam etmektedir.

Özellikle Umre’de müşterilerine erken ödemeli ve taksitli sistem gibi ödeme seçenekleri sunan Emin Travel; kolay ödeme imkânlarıyla daha fazla insanımızın umreye gitmesini ve seyahat edebilmesini hedeflemektedir.

Emin Travel yine bütün bunların yanı sıra helal konseptte alternatif tatil yelpazesini genişletmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Deneme aşamasında 24 ay taksitle umre kampanyaları yaptık. Ardından 36 ay taksitle ve sabit Türk lirası ödemeli kampanyamıza start verdik. Bu umre sezonunun ilk Emin Travel olarak 27 Kasım’da kutsal topraklara uğurlamanın gururunu ve sevincini yaşadık. İnşallah daha yüzlerce binlercesini uğurlarız.

Emin Şirketler Grubu olarak mihmandarımız, büyük usta Emin Üstün bey insanları faiz kullanmadan otomobil sahibi yaptı ardından geliştirdiği sistemle faiz kullanmadan ev sahibi de yaptı. İnşallah bundan sonra uygulayacağımız kolay ödeme sistemleri ile umreye gitmeyen aile kalmayacak.

Yani Emin Şirketler Grubu olarak bize inanan bize güvenen insanlarımızı otomobil ve ev sahibi yaptıktan sonra şimdi de her insanın hayali olan dünyayı gezme hayallerini de gerçekleştirmesine yardımcı olacağız.

Sizler Emin Otomotiv ve Eminevim olarak yaptığınız faaliyetlerle toplumun güvenini kazandınız.  Bu avantajınızı Emin Travel ile nasıl değerlendirmeyi düşünüyorsunuz?

Bu güveni burada da devam ettireceğiz inşallah. Bizi bilen bize güvenen insanlar gönül rahatlığı ile Emin Travel ile seyahat edebilecek. Sadece umre turları değil Kudüs, Bosna Hersek, Balkanlar, Kıbrıs, Endülüs, Fas, Hindistan, Birleşik Arap Emirlikleri gibi turlarda da kendi değerlerimize, kendi kültürümüze, kendi özümüze uygun konseptte bir seyahat ve tatil anlayışı içinde hizmet vereceğiz.

Emin Şirketler grubu olarak Türkiye’de “Elbirliği” sistemini uyguluyorsunuz. Bu sisteminizi Emin Travel ile de bağdaştırabilir miyiz? / Bu sistem  Emin Travel’a ne ölçüde yansıyor?

Elbirliği sistemini özellikle umre turlarında uygulamayı düşünüyoruz. Modeli kurguladık ancak henüz uygulamaya koymadık. Şu an uzun vadeli küçük taksitli bir model üzerinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Müşterilerimiz uygulamadan gayet memnun. Kadını erkeği yaşlısı genciyle görüştüğümüz umrecilerimizden dua alıyoruz.

Çeşitli turlar düzenlediğinizi görmekteyiz.  Turlarınızı en çok hangi amaçlara hizmet etmeye yönelik düzenlediğiniz konusunda ve bunların kapsamı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Elbette öncelik Umre'den yana.. Ancak Kudüs de bizim için Umre kadar önemli.. Özellikle ve öncelikle duyarlı, tahsilli insanımızda bir Kudüs bilinci oluşturmak istiyoruz. Elhamdülillah insanımızda bir Umre bilinci oluştu. Önceden Umre, Hac denince hemen akla yaşlı kesim gelirdi. Şimdi bakıyoruz bayağı bir Umreye gidenlerin yaş ortalaması gençleşti. Yıllık Umreci sayımız da 450 binler civarında.. İnşallah daha da artar. Toplumun her kesiminde bilinç artmış gözüküyor. Firmalar bayilerini bile tatil ile ödüllendirmek yerine Umre’ye gönderiyor. Aynı bilinç ve duyarlılığın Kudüs için de oluşması için gayret sarfediyoruz.

Diğer bir yer ise göz bebeğimiz, yavru vatanımız Kıbrıs.. Kıbrıs deyince akla hemen gazinolar, kumarhaneler gelir olmuş. Halbuki Kıbrıs bizim için hem milli hem de dini kıymete sahip yerlerden biri.. Hakeza Peygamberimizin teyzesi Hala Sultan Kıbrıs’ın güney kısmında medfun bulunmaktadır. Biz de gereken ehemmiyeti vererek Kıbrıs’a kültür turlarını artırmayı planlıyoruz.

Yine Bosna Hersek, Balkanlar, Endülüs, Tac Mahal, Semerkand, Buhara, Fas-Kazablanka turlarını bize has manevi tadında düzenlemeyi ve her seyahat dönüşünü kültürel hazinemize değer katmasını istiyoruz.

Onun için slogan olarak bu lezzeti bu güzelliği tatmak için “emintravel ile dünyaya açılın” diyoruz.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23