• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Elebaşları sıkıştı

Yeniakit Publisher
2016-02-10 07:31:00 -
Elebaşları sıkıştı

Teröristler, Cizre’de süren kararlı operasyonlarla iyice köşeye sıkıştı. Kandil ve Kobani’den gelen terör örgütü PKK’nın elebaşları güvenlik güçleri tarafından kıskaca alınırken, Kandil’in elebaşları Amin Reşo ve Rozan kod adlı teröristlerin ne pahasına olursa olsun kurtarılması için talimat verdiği öğrenildi.

SÜLEYMAN YAŞAR / ANKARASözde özyönetim ilan ederek bölge halkının hayatını zindana çeviren teröristler, Cizre’de süren kararlı operasyonlarla iyice köşeye sıkıştı. Kandil ve Kobani’den gelen terör örgütü PKK’nın elebaşları güvenlik güçleri tarafından kıskaca alınırken, Kandil’in elebaşları Amin Reşo ve Rozan kod adlı teröristlerin ne pahasına olursa olsun kurtarılması için talimat verdiği öğrenildi.

HAİNLERİ KAÇIRMAYIN

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bodrum katında yaralıların bulunduğu yalanının ortaya sürüldüğü binanın da içerisinde bulunduğu bölgeye yapılan operasyonlar devam ediyor. Kobani’de sözde şehir savaşında tecrübe kazandığı söylenen teröristler bölücü eylemleri yönetmesi için bölgeye getirilmişti. 52 gündür devam eden operasyonlarla PKK’lı hainlere ağır darbe indirildi. Şırnak Valiliği 10 teröristin öldürüldüğünü açıklarken Yeni Akit’in bölge kaynaklarından aldığı bilgilere göre terör örgütü PKK, elebaşlarının kaçırılması için düğmeye bastı.

BAŞARILI OPERASYON KANDİL’İ ÇILDIRTTI

Cizre’de teröristlerin yuvalandığı binalara özel harekat timleri tarafından düzenlenen operasyonda bir çok ev temizlendi. Aralarında Sırp ve Rus uyruklu keskin nişancıların da bulunduğu hainlerle girilen çatışmanın mesafesi 10-15 metreye kadar düşerken, uluslararası camiada suçlu hale gelmek istemeyen terör destekçisi ülkeler tetikçilerini kurtarmak üzere operasyonların durdurulması için algı yönetimlerine başladı. Güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla teröristlerin ağır kayıp vermesi, Kandil’i adeta çıldırttı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kaynak: Yeni Akit Gazetesi
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23