• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekonomi Bakanı Zeybekçi: Ne istiyorsun kardeşim, gel buraya

Yeniakit Publisher
2017-04-28 11:28:00 -
Ekonomi Bakanı Zeybekçi: Ne istiyorsun kardeşim, gel buraya

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci booking.com'un durumuna ilişkin bir soru üzerine, " Ne yapmalı, ne etmeli bunları Türkiye’ye getirmeli. Turizmde dünyada 6’ncı, Avrupa’nın 4’üncü büyük destinasyonu" diye konuştu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “booking.com” ile ilgili gazetecilerin sorusuna, “Gerekiyorsa Ekonomi Bakanı olarak ben temas edeceğim. ‘Ne istiyorsun kardeşim, gel buraya. Türkiye'de kayıt altına girmek, büro açmak, faaliyet yapmak için ne istiyorsun?' Bizde şu anda dünyanın en iddialı yatırım teşvik sistemi var. Proje bazlı yatırım teşvik sistemi. İstedikleri her desteği verebiliriz. Vergiyse derdi, vergiyi sıfırlayabiliriz” dedi.

'ARKADAŞLARIMIZ BOOKING ÜZERİNE ÇALIŞIYOR'

Zeybekci, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nde düzenlenen topantının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

17-04/28/zeybekci.jpg

Mahkeme kararıyla faaliyetleri durdurulan “booking. com”a ilişkin bir soru üzerine “Ekonomi Bakanlığı olarak arkadaşlarımız çalışıyor” diyen Zeybekci, “Mahkemenin booking.com hakkında verdiği karar doğru. Olması gereken bunları Türkiye'ye getirmek olmalı. Ne yapmalı, ne etmeli bunları Türkiye'ye getirmeli. Turizmde dünyada 6'ncı, Avrupa'nın 4'üncü büyük destinasyonu. Hedefimiz dünyada ilk 3, Avrupa'da birinci olmak. Böyle olunca çağın enstrümanlarını kullanmamız gerekiyor” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23