• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Eğitim dünyasından İbrahim Çağlar için başsağlığı mesajı

Yeniakit Publisher
2017-12-11 15:50:00 -
Eğitim dünyasından İbrahim Çağlar için başsağlığı mesajı

Eğitim camiası, dün gece evinde kalp krizi geçirererek vefat eden İTO Başkanı İbrahim Çağlar için başsağlığı mesajı verdi.

Vakıf Üniversiteleri Birliği ve İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar; geçirdiği kalp krizi sonrası bu sabah hayatını kaybetti. Çağlar'ın cenazesi, yarın ikindi namazını müteakiben Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camisi'nden kaldırılacak ve Sahrayıcedid Aile Kabristanı'nda defnedilecek.

Çağlar’ın vefatı eğitim dünyasını da yasa boğdu. Eğitimciler ve okul sahipleri sosyal medyadan başsağlığı mesajları yayınladı.

İşte onlardan bazıları:

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç: İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, değerli insan, kıymetli dost İbrahim Çağlar'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Allah'tan kendisine rahmet, ailesine sabırlar dilerim. Akademi camiamızın ve iş dünyasının başı sağ olsun...
İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Dr. Mustafa Aydın: Değerli dostum ve çalışma arkadaşım İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Cenab-ı Hakk'tan rahmet, tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun, başımız sağolsun.

İstanbul Ticaret Üniversitesi: Mütevelli Heyet Başkanımız, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Çağlar’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, İTO camiasına ve İstanbul Ticaret ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.”
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel: İTO Başkanı Sayın İbrahim Çağlar’ın vefatını duydum. Çok üzüldüm çok iyi bir insandı, mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan: Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23